Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Νίκη να Ναι....

Το ποιο σοβαρό από όλα μετά την σημερινή νίκη με τον Πιερικό είναι ο τραυματισμός του Μπλέντι ο οποίος μπορεί στη συνέχεια να χάσει και όλη τη χρονιά και όχι μόνο.
Από κει και πέρα, εντύπωση προκαλεί ο χαλαρός πανηγυρισμός των δύο τελευταίων τερμάτων από τους παίχτες μας οι οποίοι δεν πανηγύρισαν με την θέρμη που τους έχουμε συνηθίσει...
Ελπίζω αυτό να μην είναι μήνυμα προς όλους μας για τις σχέσεις τους στα αποδυτήρια..
Όσο για τα τραγελαφικά που έγιναν κατά την είσοδο της ομάδας στο 2ο ημίχρονο, εκείνο που έχω να πω πως αυτό που έγινε δείχνει τον τρόπο τον οποίο αντιμετωπίζουν κάποιοι εκ των έσω τα της ομάδας. Δικαιολογίες θα ακούσουμε πολλές για το περιστατικό, ήδη ο Καβακάς τα "έριξε" στον Μπλέντι αλλά δυστυχώς ούτε στην τραχανοπλαγιά τέτοια πράγματα και ας προηγηθήκαμε με 2-1 με παίχτη λιγότερο.
Ευρεία νίκη λοιπόν με 4-2 έπειτα από καλή εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο, με μια ομάδα που θα έπρεπε να χες κερδίσει και στον πρώτο γύρο.
Πάμε για τις γριές, είναι ο σημαντικότερος αγώνας της χρονιάς μέχρι τον επόμενο μιας και ακόμη δυστυχώς στη βαθμολογία είμαστε εκτός της διαδικασίας των play offs. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: