Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Επιστροφή στο Ρεαλισμό....

Θα ταν εύκολο, πιθανόν αρεστό σε κάποιους να πούμε ότι δεν έγινε τίποτα, η ομάδα θα ανακάμψει, ότι ακόμη είμαστε μέσα στο στόχο, ότι φταίει ο διαιτητής, πως οι αντίπαλοι πέφταν συνεχώς κάτω και δεν βρήκαμε ρυθμό, ότι, ότι,  ότι....
Αυτά πιθανά θα τα διαβάσετε και θα τα ακούσετε αλλού.
Το συμπέρασμα το δικό μου έπειτα και από το σημερινό παιχνίδι είναι ένα.

Η ομάδα δεν βλέπεται.
Δε ξέρω αν κάνουμε κοιλιά, αν οι παίχτες είναι κουρασμένοι, ξελιγωμένοι ή δε ξέρω γω τι άλλο, σημασία έχει πως το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι αποτελεσμάτων και αν αυτά δεν έρχονται όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες ή παρηγοριά στον άρρωστο.
Και η ΑΕΛ δυστυχώς μετά τις αρχικές καλές εμφανίσεις επί Καβακά δείχνει πως είναι άρρωστη με τον μόνο γιατρό που μπορεί να κάνει κάτι γι αυτό να μη τολμά ή να προτιμά "φάρμακα" τα οποία δυστυχώς είναι ληγμένα και καμία επίπτωση δεν έχουν στον "ασθενή'.
Νέες θεραπείες χρειάζεται, νέες λύσεις, διαφορετικά ο δικός μας (για να μη ξεχνάμε) στόχος της ανόδου δε πρόκειται να επιτευχθεί.

ΥΓ: Δηλαδή οι παίχτες στο τέλος αντί να σκύψουν τα κεφάλια και να πάνε στα αποδυτήρια τι περίμεναν?  Ήθελαν και παλαμάκι?
ΥΓ2: Ρε μεγαλομέτοχε, αφού όταν έρχεσαι δε μας πάει,  δε κάθεσαι καλύτερα στα μέρη σου, ώστε και τα δικά μας μυαλά να μη σκέφτονται τα άσχημα που έχεις κάνει σε αυτή την ομάδα?
ΥΓ3 : Ο κοντός στο SuperSpor FM 90,1 ανέφερε πως θα χαρούμε ποδόσφαιρο από  την ομάδα της Πάτρας και πως εκείνοι δεν έχουν σκοπιμότητες και τα σχετικά.
Η χειρότερη ομάδα που πέρασε από το Arena, έχοντας την λογική του μεγαλομετόχου της, (την πουστιά δηλαδή), στο dna της. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: