Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Τώρα Είναι Τα Δύσκολα...

Ενώ θα πρεπε παίρνοντας τα παιχνίδια της έδρας μας να είμαστε στο άλογο καβάλα και να μη μας κουνάει κανείς από την κορυφή, έφτασε η στιγμή που αναρωτιόμαστε αν τελικά η ομάδα καταφέρει να μπει στα playoff, σε αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία που ναι μεν για τον μεγαλομέτοχο μπορεί να είναι επικερδής, για όλους εμάς όμως, όπως και για τους παίχτες αυτή η διαδικασία, μέρα παρά μέρα αγώνα μόνο ψυχοφθόρα θα ναι. 
Βέβαια αν θυμηθεί κανείς το περσινό καλοκαίρι και ότι  ο μεγαλομέτοχος δεν έδωσε χρήματα ούτε για την προετοιμασία, την αγωνία που είχαμε αν θα υπάρξει "μετά" στην ομάδα, το στόχο σωτηρίας που χε τεθεί και τα χίλια μύρια προβλήματα τα οποία εμφανίστηκαν με τις προσφυγές κλπ, καταλαβαίνουμε όλοι πως κάποιοι ίσως θεωρούν την συγκεκριμένη πορεία θετική. 
Απλά για όλους αυτούς θα ήθελα να τους κάνω την εξής ερώτηση : 
Αξίζει αυτός ο κόσμος, αυτή η φανέλα και τέλος ακόμη και αυτό το γήπεδο (που το έκανε ο Πηλαδάκης!), να παίζουν σε αυτή την κατηγορία και με αυτούς τους αντιπάλους? 
Όσο για τους παίχτες μας, δυστυχώς κάποιοι από αυτούς δείχνουν πως τελευταία επειδή "σκοράρουν"     σε άλλου τύπου "τερέν" αρκούνται με αυτό. 
Για μας τώρα είναι τα δύσκολα, ήδη από χθες από την ώρα του αγώνα υπήρξαν αψιμαχίες μεταξύ μας. Καλό είναι όλοι να κρατήσουμε το θυμό μας μέσα μας και αυτό το θυμό να το κάνουμε φωνή υπέρ της ομάδας στα επόμενα εντός ή και εκτός έδρας παιχνίδια που θα βρεθούμε. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: