Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Μαθηματικά Είναι Απλό.. Όμως??........

Είναι το ποδόσφαιρο "μαθηματικά"??? Ποτέ δεν ήταν....
Ποτέ τα 3χ3 και τα σχετικά δε βγήκαν, τουλάχιστο σε εμάς. Μπορεί μεν με τους αριθμούς να κρύβεις αλήθειες ωστόσο πολλές φορές δε, μας δείχνουν το δρόμο.

Με τους υπολογισμούς λοιπόν των ειδικών η απευθείας άνοδο μιας ομάδας  προϋποθέτει εβδομήντα βαθμούς και εμείς ως σήμερα διαθέτουμε τους σαράντα. Η ομάδα έχει ακόμη να δώσει δεκαέξι αγώνες αναζητώντας αυτούς τους τριάντα βαθμούς.
Βασική προϋπόθεση για την πορεία που πρέπει να κάνουμε είναι να μην αφήσουμε από δω και στο εξής βαθμούς στο Αρένα όπου έχουμε να δώσουμε οχτώ παιχνίδια και τα οποία αποφέρουν εικοσιτέσσερις βαθμούς, ψάχνοντας τους υπόλοιπους έξι στους αγώνες με Θρασύβουλο, Φωκικό, Γάζωρο, Δόξα, Καβάλα, Απόλλωνα, Εργοτέλη, Ηρακλή (τυχαία η σειρά).
Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που πρέπει να συνυπολογίσουμε.
Στους δέκα ως σήμερα αγώνες με τον Καβακά στο πάγκο αυτή κατάφερε να μαζέψει είκοσι πόντους, δηλαδή δύο πόντους ανά παιχνίδι.
Αν συνεχίσει τουλάχιστο έτσι οι πόντοι που χρειαζόμαστε μέχρι την άνοδο μαζεύονται.
Βασική προϋπόθεση όμως είναι οι παίχτες να βάλουν τα πόδια τους στην φωτιά και να φέρουν αυτούς τους πόντους, όσο και να υπολογίζουμε από έξω, αν δεν κάνουν οι παίχτες το παν και επαναπαυτούν στην στατιστική, το μόνο σίγουρο είναι πως θα δουν το τρένο να φεύγει χωρίς εκείνους.
Άρα, αγώνα τον αγώνα, πάμε να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό την Κυριακή το απόγευμα στο Αρένα και έχουμε συνέχεια... 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: