Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ισοπαλία με Όφελος...

Όφελος από ισοπαλία την στιγμή που προσπαθείς να αναρριχηθείς στην βαθμολογία συνήθως δεν υπάρχει, αλλά στη δική μας περίπτωση μετά το χθεσινό ματς κι όμως υπάρχει και δεν είναι ένα.
Τι όφελος είχε η ισοπαλία?

Κακά τα ψέματα είτε το θέλουμε είτε όχι, οι "γείτονες" παρόλο που φυτεύτηκαν στην κατηγορία έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς, ή κάποιοι ανέβασαν ψηλά τον πήχη για εκείνους και θεωρούν πως και με το σχετικό σπρώξιμο θα το καταφέρουν.
 Το πρώτο λοιπόν που κατάφερε η ομάδα με αυτή την ισοπαλία είναι να εξασφαλίσει την περίπτωση της ισοβαθμίας στα μεταξύ μας ματς. Καταφέραμε σε αυτή την περίπτωση να είμαστε από πάνω.
Σημαντικό επίσης κέρδος από το χθεσινό παιχνίδι είναι ότι ρίξαμε τους "γείτονες"σε εσωστρέφεια, τόσο σχετικά με τον προπονητή τους, όσο και σχετικά με τους μετόχους τους, (πρώην και νυν).  Συνυπολογίζοντας την ηρεμία που προσέφερε ταυτόχρονα το χι στην δικές μας τάξεις το όφελος είναι πολλαπλό.
Τέλος το όφελος που έχει η δική μας ομάδα είναι πως παρόλο που μέσα στη βδομάδα είχαμε τα γνωστά περιστατικά με Ζεκίνια και διοικούντες και παρόλο που οι χειρισμοί στην αρχή δεν ήταν και οι καλύτεροι, έχοντας ως αποτέλεσμα τον αποπροσανατολισμό των παιχτών αλλά και γενικότερα της ομάδας κατάφεραν έστω και στο τέλος να κλείσουν το θέμα και έτσι ενώ οι ελλείψεις είναι ήδη πολλές να έχουμε ένα παίχτη που μπορεί να βοηθήσει για την δύσκολη συνέχεια.
Παναιτωλικός ο επόμενος και οι τρεις βαθμοί είναι παραπάνω από ζητούμενο. Είναι απαιτούμενο....




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: