Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Παγωμάρα...

Παγωμάρα, αυτό είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί μετά την επαναλαμβανόμενη αποτυχία να κερδίσουμε το ματς την Κυριακή.
Παγωμάρα και ένα μεγάλο "γιατί"? που ο καθένας προσπαθεί να βρει απάντηση.
Από την άλλη, δεν μας έφταναν τα καραγκιοζιλίκια των Αχαιών μέσα στο χορτάρι, είχαμε και την ανακοίνωση του κοντού για "τρομοκρατίες" και τα σχετικά.

Μπράβο όμως στην ΠΑΕ που απάντησε κατάλληλα!.
Από κει και πέρα αυτό που όλους απασχολεί μετά και την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σήμερα είναι αν η ομάδα έχει τα ψυχικά αποθέματα να ανέβει κατηγορία.
Από την απευθείας άνοδο που μιλούσαμε πριν κάποιες αγωνιστικές, πήγαμε στην "άνοδο" γενικά και αόριστα την οποία όλοι μας επιθυμούμε.
Βέβαια, αν πάμε παραπίσω και δούμε το πως ξεκίνησε η χρονιά, σίγουρα η ομάδα πέτυχε το στόχο της που τότε δεν ήταν άλλος παρά η σωτηρία της.
Μη ξεχνάμε εξάλλου πως ο μεγαλομέτοχος σε μια κρίση ειλικρίνειας είχε πει πως η ομάδα δεν έχει στόχους και πως άλλα ήταν εκείνα που τον έκαιγαν, εξάλλου για αυτό πιθανά δεν έδωσε κάποια χρήματα για να την ενίσχυση τον Γενάρη και να κάνει την άνοδο ευκολότερη υπόθεση. 



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

koursare tha vgo ligo ektos thematos alla tha sou po oti kataxarika me tin antimetopisi pou exi o spiriaris ap ta mpaokia to ti travaei sti thesaloniki den perigrafete krima pou tis protes fapes o sir donis den tis efage apo mas giati san anthropos tis aksize