Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Τρίποντο και με Μισό Γκολ...

Εν αναμονή της συνέντευξης μετά από πολύ καιρό,  του προπονητή μας, αλλά το μυαλό μας πρέπει ήδη να βρίσκεται στο επόμενο καθοριστικό για την ομάδα παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα στο Arena.

Όσο σημαντικό ήταν το διπλό που πήραμε στο Αγρίνιο στον πρώτο γύρο, τόσο και ακόμη περισσότερο είναι σημαντικό να πάρουμε την Κυριακή τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι που έρχεται καθώς η αντίπαλος δείχνει τις τελευταίες αγωνιστικές να ανεβαίνει...
Ο Παναιτωλικός που όλο αυτό τον καιρό δεν βρίσκεται στις θέσεις ανόδου, αλλά όλοι για κάποιον λόγο θεωρούν πως θα ναι μία από τις τρεις ομάδες που θα ανέβουν στην πρώτη φουρνιά, είναι σίγουρο πως θα έρθει για να πάρει αποτέλεσμα, μιας και φαίνεται τον τελευταίο καιρό να βρίσκεται σε  "φόρμα" αλλά και γιατί έτσι θα θελήσει να ισοφαρίσει την ήττα του πρώτου γύρου.
Το παιχνίδι είναι σημαντικό ίσως από τα κομβικότερα των τελευταίων αγώνων και για αυτό πρέπει να καταφέρει η ομάδα να το κερδίσει, κερδίζοντας έτσι όχι μόνο βαθμούς αλλά και ψυχολογία για την συνέχεια.
Πλέον το κάθε ματς είναι τελικός και οι παίχτες που θα καλούνται να παίξουν θα πρέπει να δίνουν το 110% των δυνάμεων τους ώστε τα παιχνίδια να έχουν το αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε, γιατί μέχρι τώρα μπορεί να έρχονται αποτελέσματα όπως τα θέλουμε (και ας μην ήρθε το χθεσινό του Απόλλωνα με τον Εργοτέλη), αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει μόνοι μας να καθορίσουμε την τύχη μας.
Και εμείς θα πρέπει να είμαστε εκεί, κάθε φορά και περισσότεροι... 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: