Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Πρωτάθλημα Στην Αποστείρωση..

Δε θα έρθουν φίλαθλοι αντίπαλης ομάδας για μια ακόμη φορά την Κυριακή στο γήπεδο.
Μπορεί οργανωμένα να μην πήγαν φίλαθλοι στο "εξοχικό" αλλά σε αυτή την περίπτωση πρέπει να συνυπολογίσουμε και την κατάσταση που έχει δημιουργήσει ο μΠέος εδώ και κάποια χρόνια.

Χρόνια τώρα, ή καλύτερα από την στιγμή που μπήκαμε στο Arena και παρόλα τα σύγχρονα συστήματα που έχει για να επιτρέπεται η είσοδος φιλοξενούμενων οπαδών,( μέχρι και το λεωφορείο μπορεί να παρκάρει μέσα και δίπλα στο πέταλο των φιλοξενουμένων),  δε στάθηκε τρόπος μέχρι σήμερα να δούμε αντιπάλους και έτσι να καταφέρουμε και εμείς καλύτερα να κάνουμε "έδρα" το γήπεδο μας.
Δυστυχώς και από όσα τη Δευτέρα άκουσα από την ΓΓΑ η οποία μάλιστα ήταν αθλήτρια του μπαοκ, δεν επιτρέπει την μετακίνηση  φιλάθλων με οδηγία της και έτσι έχουμε την "ευχαρίστηση" να ζούμε βλέποντας μονόχρωμες κερκίδες και αποστειρωμένο γήπεδο.
Όσο για τους συμπαθείς φιλάθλους του Παναιτωλικού, κρίμα που δε θα ναι στο γήπεδο να δουν από κοντά την ήττα της ομάδας του, της οποίας ο μεγαλομέτοχος πέρσι ήθελε την Δράμα και την Λειβαδιά στην κατηγορία και ψήφισε για εκείνες πιστεύοντας πως έτσι θα γίνει αρεστός στο μεγάλο αφεντικό και θα παραμείνει στην Α κατηγορία. 



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έχουμε καλύτερους να ασχοληθούμε την κυριακή. Κουτσοσπύρο, δεν σε ξεχάσαμε κουκλίτσα μου....

Ανώνυμος είπε...

coursare τι εργασιες γινονται στο γηπεδο?????? γιατι δεν το λεει κανενα site????

vissini coursaros είπε...

Μάλλον τα φωτοβολταϊκά θα ναι...