Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Της Ενώσεως....

Ούτε στο σακί, ούτε στο τσουβάλι και όλα μας φταίνε ή μάλλον όλα οι άλλοι τα κάνουν χάλια, μιας και μας έφερε και κάποια "παλτά" σύμφωνα με μερικούς συνοπαδούς μας ή το άλλο κορυφαίο, ότι ο προπονητής είναι "πάνθηρας" και έχει μάλιστα και tattoο που το αποδεικνύει! Λες και το tattoo, (αν και διαψεύσθηκε), θα κάνει προπόνηση, ή λες και όσοι εως σήμερα περάσαν από τον πάγκο της,  ήταν ΑΕΛ από παιδιά.

Κανένας φαίνεται δεν έχει αντιληφθεί πως η συζήτηση που έπρεπε να γίνεται άντε μέχρι μέσα Ιουλίου, γίνεται για μας ένα μήνα(!!) αργότερα, πως μέχρι και πριν δέκα μέρες δεν υπήρχε ομάδα και πως τέλος τέλος αυτή την ομάδα πρέπει να στηρίξουμε.
Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, είναι όσοι πιστοί στο παλιό καθεστώς γίνανε σήμερα βασιλικότεροι του βασιλέως καθώς υπερθεματίζουν τις κινήσεις που γίνονται και καταντάν στο όριο του γραφικού μιας και ο κόσμος ξέρει καλά πως μέχρι και πριν λίγες μέρες υποστήριζαν λύσεις τύπου αελοβέροιας και τα σχετικά.
Υπομονή χρειάζεται στην παρούσα φάση, υπομονή από εμάς και δουλειά από όσους πρέπει να τρέξουν την ομάδα, αλλά και από τους ποδοσφαιριστές που καλούνται να αποδείξουν πως με δουλειά η ΑΕΛ θα ανέβει με μια ανάσα στην επόμενη κατηγορία, νικώντας ακόμη και εξωγενείς παράγοντες.
Όλα τα άλλα θα κριθούν στο τέλος της χρονιάς,
Φαντάζομαι τι έχει να γίνει την επόμενη βδομάδα που θα ξεκινήσουν και τα ραδιόφωνα, της ενώσεως... 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: