Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Σπάστε Τα ΑΕΛομετρα.

Όλοι μας έχουμε τον ιδανικό επενδυτή στο μυαλό μας.
Όλοι μας θεωρούμε πως η λύση που θα προτείνουμε εμείς στην επόμενη έκτακτη ΓΣ της ΑΕΛ (Παρασκευή 17:00 στο ξενοδοχείο Διόνυσος), ή που θα προκρίνουμε ο καθένας μας θα ναι η καλύτερη και πως μόνο με αυτή θα πάει η ομάδα μπροστά.

Έλα όμως που το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μπορεί και να μην είναι αυτό που ο καθένας μας επιθυμεί, τότε τι κάνουμε,  Ιδού η απορία.... ???
Διάβασα σήμερα με ενδιαφέρον ένα μεγάλο κείμενο συνοπαδού μας στην εφημερίδα της πόλης, αλλά πραγματικά συμπέρασμα δεν έβγαλα.
Σημασία μετά την διαδικασία της Παρασκευής είναι να υπάρξει λόγος για ένωση και όχι για διαίρεση, αυτό έχει την πρωταρχική σημασία και τίποτα άλλο.
Φυσικά για να γίνει αυτό πρέπει να δείξουμε όλοι μας την υποταγή μας (όσο σκληρή κι αν είναι η λέξη), στην απόφαση της πλειοψηφούσας άποψης και εν συνεχεία με ομόνοια να διαβούμε το δρόμο για την κορυφή Ενωμένοι παρόλες τις διαφορετικές απόψεις που πιθανά έχουμε μεταξύ μας.
Σε αυτή τη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς κι αν κάποιοι λιγοψύχησαν ή λιγοψυχήσουν στα μισά πρέπει εμείς, οι πολλοί, με πίστη να τους τραβήξουμε να ακολουθήσουν και εκείνοι, χωρίς ΑΕΛομετρα και προκαταλήψεις του παρελθόντος.
Ας μπουν επιτέλους τα ΑΕΛομετρα στο ντουλάπι, ας τελειώνουμε με αυτό. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: