Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Δε θα Σ΄Αφήσω ΠΟΤΕ...

.... ένα σύνθημα το οποίο ηχεί όμορφα στα αυτιά των φιλάθλων  μας, αλλά χθες οι οπαδοί μας το κάναν απόδειξη σε όλον τον ντουνιά.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ, έτσι με κεφαλαία που δείχνουν και την ένταση του πως νιώθω για την χθεσινή παρουσία των οπαδών μας στο Αλκαζάρ..


Σεβασμός στην φανέλα με το Άλογο και την Ιδέα ΑΕΛ και μεις τα όσια και ιερά τα σεβόμαστε και θα αναγκάσουμε και τους αλλόθρησκους να προσκυνήσουν στην Ιδέα της καθαρότητας.
Βέβαια, ωραία τα λόγια, τα συνθήματα, η ατμόσφαιρα και το όνειρο μας, αλλά από σήμερα η δουλειά πρέπει να ναι σκληρή, δύσκολη και πάνω από όλα να αποκλείσει οποιαδήποτε πιθανότητα αποτυχίας.
Εμείς ορίζουμε την μοίρα μας και επειδή η μοίρα μπορεί να κάνει παιχνίδια, ξέρουμε πως μαζί και πάλι θα κατακτήσουμε την κορυφή.
Καλό μας αγώνα αδέλφια, καλή μας χρονιά και πάντα στο γήπεδο όπως στις εκπληκτικές φωτογραφίες φίλου που μου επέτρεψε την δημοσίευση τους.



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στις κρίσιμες συγκεντρώσεις 300 άτομα, στις "πρώτες" και στις λεζάντες 3.000. Και μαζί μ' αυτούς ο must Ηρακληδέας Φώτης που ήταν έτοιμος να κλείσει το site, αλλά το πρόλαβε ο ερχομός της επόμενης μέρας. Παχιά γραπτά λόγια αλλά στις συγκεντρώσεις ούτε πρόταση.
Και φυσικά ο "δεν αντέχω στη Γ' Εθνική" (φυσικά μόλις περάσουν 3-4 χρόνια φυσικα θα αρνείται ότι το είπε), μόνιμα εξαφανισμένος τα καλοκαίρια, crimson ραδιοπαραγωγός, σιωπηλός θιασιώτης της προώθησης της ΑΕΛοβέροιας.
Τελικά φίλε coursare σκέφτομαι, πως η δημιουργία της ΑΕΛοβέροιας θα βοηθούσε να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι, οι πραγματικοί ΑΕΛίτες από τους μουσαντένιους, οι αγωνιστές από τους ποζεράδες. Η ΑΕΛοβέροια θα μας μέτραγε πραγματικά και οι σφαλιάρες θα πέφταν εκεί που έπρεπε.