Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Κληρονομιά τα Χρέη του...

Ρε σεις, γιατί το γήπεδο γίνεται γήπεδο του Πηλαδάκη και όχι της ΑΕΛ?
 Σσσστττ μη λέτε τέτοια, ας μπουν τα θεμέλια να ξεκινήσει το έργο και μετά θα τα βρούμε, εξάλλου δε γίνεται η ομάδα να έχει γήπεδο.

Ρε σεις, είναι δυνατόν η ομάδα να πληρώνει ενοίκιο στο γήπεδο της?
Σσσστττ μη λες τέτοια, εξάλλου ο ίδιος ιδιοκτήτης είναι τι μας νοιάζει αν τα βγάζει από την δεξιά τσέπη κα τα βάζει στην αριστερή?
Ρε σεις, αυτός μας δηλώνει μισούς σε κάθε αγώνα, μειώνοντας έτσι την δυναμική της ομάδας?
Σσσσστττττ και τι μας νοιάζει εμάς? εμείς ξέρουμε πόσοι είμαστε σε κάθε αγώνα, υπάρχουν "πλάνα" και φωτογραφίες, με τα λεφτά αυτά θα φέρει και κάνα όνομα, καμιά πιασάρικη μεταγραφή, έτσι για να γουστάρουμε.
Και φτάσαμε στο σήμερα...
Το AEL FC ARENA σύμφωνα και με επιστολή του εκ Λαρίσης εκπροσώπου του έγινε  FC Arena (σκέτο), πάει το ΑΕΛ.. (http://www.e-ael.gr/podosfairo/nea-podosfairoy/548-deltio-typou-31-8-13)
Μάλιστα ούτε λίγο ούτε πολύ το κόστος χρήσης για την ομάδα ή μάλλον τα έσοδα που προσβλέπει ο ιδιοκτήτης του αλλά και ο εν Λαρίσης εκπρόσωπος του είναι πιθανά πάνω από ένα μύριο και το καλύτερο όλων? Ακόμη και το προπονητήριο στα Δένδρα πιθανά τα πέρασε στο όνομα του, ή στην Γήπεδο ΑΕ, ώστε να μη περάσουν στην εκκαθάριση.
Δηλαδή για να το κάνω πιο λιανά τόσο η έκταση που του παραχωρήθηκε στη Λάρισα, όσο και η έκταση που παραχώρησε η πάλαι ποτέ κοινότητα Δένδρων στην ΑΕΛ, την δική μας ΑΕΛ, ο κύριος (??? ) αυτός τα έκανε προσωπική του υπόθεση...
Χρέη, χρέη, χρέη και πάλι χρέη αυτήν είναι η παρακαταθήκη που άφησε ο μέγας επιχειρηματίας Πηλαδάκης, ρωτήστε στην πιάτσα, από κλειδαρά μέχρι ξενοδοχεία και από εταιρεία καθαρισμού μέχρι εταιρεία φύλαξης.
Χρέη που ακόμη και σήμερα αποτελούν τροχοπέδη στην νέα προσπάθεια....





Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το είχες γράψει ορκισμένος εχθρός πλέον...