Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ζητείται "Νονός" ( εκ νέου)...

Την ώρα που στις "μακέτες" του, ονομαζόταν ήδη AEL FC ARENA, την ώρα που εμείς λαχταρούσαμε να μπούμε στο σπίτι της ομάδας μας, (όπως τότε πιστεύαμε),  ακόμη και τότε σε μια από τι αποδείχτηκε εκ των υστέρων όχι σημαντική στιγμή για την ομάδα μας, ακόμη και τότε διχαζόμασταν, ήταν βλέπεται και τα τριετίας, (τα θυμάστε??),
τα οποία μέχρι και σήμερα, φίλαθλοι έχουν πληρώσει τίμημα για τρία χρόνια super league, αλλά ακόμη να πάρουν χρήματα πίσω και δυστυχώς, ούτε πρόκειται.
Να το πούμε, νέο Αλκαζάρ, όχι.... να το πούμε crimson stadium, όχι να το πούμε Μεζούρλο, ή μήπως να του δώσουμε το όνομα του αείμνηστου Μητσιμπόνα?
Όλα για το θεαθήναι, όλα ακόμη και για αυτό, μια στιγμή χαράς μας,  να μας κάνει να είμαστε ο ένας απέναντι του άλλου και τώρα???
Τώρα, ψάχνει να βρει όνομα για το δημιούργημά του, που αν περάσεις βράδυ από κει περισσότερο φωτίζεται το κοιμητήριο, παρά τα άψυχα τσιμέντα του γηπέδου που όλοι μας παλέψαμε για αυτό, που όλοι μας υπογράψαμε για αυτό και εκτός της κατρακύλας της ομάδας και την προσπάθεια αφανισμού της από μέρος του, του έμεινε ως δώρο των κόπων μας.
Ας κάνει ακόμη μία ψηφοφορία για το όνομα, μπορεί να φτιάξει σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ζητήσει την γνώμη του κόσμου για το νέο όνομα που θέλει να δώσει ο νονός, αν και κατά την γνώμη μου, κάτι σε μπουζουκερί arena, (θυμίζει και το αθηνών που τα "λέει" ο κουμπάρος), θα του ταίριαζε γάντι, ή μήπως life style arena?? (....) 



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πολύ σωστός coursare, κάτι δυναμικό πρέπει να γίνει... να το φυσάει και να μην κρυώνει ο (???)