Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Σταθερά Βήματα...


Ενθουσιασμός σίγουρα υπάρχει...
Οι κινήσεις που γίνονται μέχρι στιγμής έχουν "ζεστάνει" τον κόσμο της ομάδας και όλοι ανυπομονούμε να βρεθούμε στην πρώτη της, ώστε να δείξουμε και στα νέα της αποκτήματα το ποιοι είμαστε αλλά και να αντιληφθούν το που ήρθαν και πόσο μεγάλη τιμή είναι να φοράς το Άλογο της ΑΕΛ στο στήθος.

Φανέλα πρωταθλητή, μεταγραφές που δείχνουν πως η ομάδα θα πάει  σίγουρα και με διαφορά στην 1η θέση της κατηγορίας, προπονητής και συνεργάτες από μεγαλύτερες κατηγορίες και όλα δείχνουν να κινούνται με σχέδιο, σχέδιο που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά.....
Εδώ μπαίνει το αλλά....
Προσωπικά θεωρώ πως το νέο ξεκίνημα πάει καλά, ως τώρα, αλλά δεν ενθουσιάζομαι και ούτε βγάζω από το  μυαλό μου το ότι αυτή η ομάδα που θα ΄πρεπε να πρωταγωνιστεί στην 1η κατηγορία βρέθηκε στην ερασιτεχνική Γ εθνική με αβέβαιο μέλλον.
Λέμε μπράβο στον κύριο Πλεξίδα για τις μέχρι τώρα ενέργειες του, αλλά δεν ενθουσιάζομαι καθώς όλα κρίνονται σε βάθος χρόνου.
Και επειδή δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι και να "χτίζουμε" σε στέρεο έδαφος με κινήσεις που θα χουν μέλλον και όχι μόνο παρόν. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: