Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Του Επενδυτή το Κάγκελο!

Όπου και να σταθείς, όποιον και να ρωτήσεις, έχει και μία πληροφορία για κάποιον επενδυτή που νοιάζεται να πάρει την ΑΕΛ στην Γ εθνική και να την επαναφέρει εκεί που τις αξίζει.
Ονόματα γνωστών και αγνώστων κάνουν την καθημερινή τους παρέλαση πολλάκις στα χείλια όλων όσων από εμάς νοιαζόμαστε και αγωνιούμε για την ομάδα.

Προσωπικά λίγο με ενδιαφέρει το ποιος θα είναι ο επόμενος, εκείνο που με νοιάζει, εκείνο που θεωρώ πως πρέπει να γίνει είναι ο "επόμενος" να χει την σοβαρότητα αλλά και την επιφάνεια να βγάλει την ομάδα με σοβαρό δίκαιο και πάνω από όλα τίμιο τρόπο.
Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι η ΑΕΛ του σήμερα στο διοικητικό της κομμάτι να μην έχει σχέση με την ΑΕΛ του χθες, να χει ΔΣ οι αποφάσεις να βγαίνουν κατόπιν συνεννόησης, τα οικονομικά της δε, τα οποία στην προηγούμενη "φάση" πέρασαν σε αφασία, να γίνονται γνωστά μέχρι τελευταίου σέντς.
Ναι επενδυτής είναι, ναι χρήματα θέλει να βγάλει από την ομάδα, να πάρει και όλα τα συνεπακόλουθα, όπως δόξα, αναγνωρισιμότητα κλπ, αλλά δε μπορώ προσωπικά να δεχτώ ότι θα μαστε στο γήπεδο χ αριθμός ατόμων και με ένα τρόπο μαγικό θα εξαφανίζονται οι μισοί...
Η ΑΕΛ πρέπει να γυρίσει σελίδα και να γράψει την ιστορία της σε λευκό χαρτί από δω και στο εξής.
Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά και ας χάνουν κάποιοι τα μαϊμού "αποκλειστικά"....




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: