Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ζητείται "Νονός" ( εκ νέου)...

Την ώρα που στις "μακέτες" του, ονομαζόταν ήδη AEL FC ARENA, την ώρα που εμείς λαχταρούσαμε να μπούμε στο σπίτι της ομάδας μας, (όπως τότε πιστεύαμε),  ακόμη και τότε σε μια από τι αποδείχτηκε εκ των υστέρων όχι σημαντική στιγμή για την ομάδα μας, ακόμη και τότε διχαζόμασταν, ήταν βλέπεται και τα τριετίας, (τα θυμάστε??),

Κληρονομιά τα Χρέη του...

Ρε σεις, γιατί το γήπεδο γίνεται γήπεδο του Πηλαδάκη και όχι της ΑΕΛ?
 Σσσστττ μη λέτε τέτοια, ας μπουν τα θεμέλια να ξεκινήσει το έργο και μετά θα τα βρούμε, εξάλλου δε γίνεται η ομάδα να έχει γήπεδο.

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Μας Θυμήθηκαν....

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς πλέον αγοράζεται έντυπο τύπο τις Κυριακές καθώς οι δυσκολίες οικονομικού περιεχομένου όλων μας, έκαναν συνήθειες του παρελθόντος να κοπούν μαχαίρι, ωστόσο αύριο η ομάδα μας "παίζει" πρωτοσέλιδο στον Θέμα του Αναστασιάδη, έστω και μέσο του "χορηγού" της.

Μόνο ΑΕΛ και Μόνο Εμείς.

Όπως έχω ξαναγράψει ονόματα θα ακουστούν πολλά από δω και πέρα, καθώς όσο πλησιάζει η μέρα που τελειώνουν οι μεταγραφές, τόσο η αγωνία μας για ονόματα που θα στελεχώσουν την ομάδα θα ακούγονται και πιο πολύ.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Δε θα Σ΄Αφήσω ΠΟΤΕ...

.... ένα σύνθημα το οποίο ηχεί όμορφα στα αυτιά των φιλάθλων  μας, αλλά χθες οι οπαδοί μας το κάναν απόδειξη σε όλον τον ντουνιά.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ, έτσι με κεφαλαία που δείχνουν και την ένταση του πως νιώθω για την χθεσινή παρουσία των οπαδών μας στο Αλκαζάρ..

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Όλοι στο Πλευρό της.

Ζυγώνουν οι ώρες όπου η ΑΕΛ θα εμφανιστεί στο στάδιο Αλκαζάρ για την επίσημη πρώτη.
Προσωπικά, οργή  αλλά και συγκίνηση  μου προκαλεί το γεγονός ότι  αύριο η ομάδα θα κάνει την επίσημη πρώτη της, την χρονιά που συμπληρώνονται πενήντα χρόνια από την γέννηση της.

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ξεχνάμε Εύκολα??

Αυτό που από το πρωί ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς από χθες, σε όλοι την πόλη ακούγεται ένα όνομα πραγματικά δε μπορώ να το καταλάβω.
Ινάσιο Πιά, το ακούς από τα χείλι όλων των Λαρισαίων φιλάθλων.

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Σταθερά Βήματα...


Ενθουσιασμός σίγουρα υπάρχει...
Οι κινήσεις που γίνονται μέχρι στιγμής έχουν "ζεστάνει" τον κόσμο της ομάδας και όλοι ανυπομονούμε να βρεθούμε στην πρώτη της, ώστε να δείξουμε και στα νέα της αποκτήματα το ποιοι είμαστε αλλά και να αντιληφθούν το που ήρθαν και πόσο μεγάλη τιμή είναι να φοράς το Άλογο της ΑΕΛ στο στήθος.

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Της Ενώσεως....

Ούτε στο σακί, ούτε στο τσουβάλι και όλα μας φταίνε ή μάλλον όλα οι άλλοι τα κάνουν χάλια, μιας και μας έφερε και κάποια "παλτά" σύμφωνα με μερικούς συνοπαδούς μας ή το άλλο κορυφαίο, ότι ο προπονητής είναι "πάνθηρας" και έχει μάλιστα και tattoο που το αποδεικνύει! Λες και το tattoo, (αν και διαψεύσθηκε), θα κάνει προπόνηση, ή λες και όσοι εως σήμερα περάσαν από τον πάγκο της,  ήταν ΑΕΛ από παιδιά.

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Πρώτο Πιάτο Μεταγραφών..

Όλοι την  μέρα σήμερα, με όποιον φίλο και οπαδό και αν μίλησα το πρώτο πράγμα που έπεφτε στην κουβέντα είναι αν υπάρχει κάνα νέο από καμιά μεταγραφή.
Όλοι θέλαν να μάθουν για το ποιος θα πλαισιώσει το ρόστερ της ομάδας και είναι φυσικό καθώς κοντεύει 15 Αύγουστος και ακόμη ομάδα πραγματική δεν υπάρχει.

Παναγιώτης Μπαχράμης, Ένας από Εμάς...

Σαν τώρα το θυμάμαι, παρέα, όπως πάντα το καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια είχαμε πάει στην γειτονική Κατερίνη για το φιλικό της ομάδας.
Ήταν η τελευταία μας χρονιά στην Super League όπως εκ των υστέρων αποδείχτηκε, (δυστυχώς), μάλιστα είχε βάλει γκολ και ο "μάκης" αν δε κάνω λάθος.

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

"Εχθρός" και με την Βούλα??

Διαβάζω στο mustsport και συγκεκριμένα εδώ : http://www.mustsport.gr/component/content/article/63-me-mia-matia/7409-piladkis-pyrgetos-endiaferon και σκέφτομαι δε μπορεί, κάποιος μας κάνει πλάκα.
Δε του φτάνει το κακό που έκανε στην πόλη της Λάρισας και τους εδώ επιχειρηματίες με τις ωφειλές που υπάρχουν, θέλει να επεκτείνει τις δραστηριότητες του και στα περίχωρα.

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Νέο Ξεκίνημα...

Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή για αυτό θα αρχίσω ανάποδα... 
Το μεγάλο ερώτημα που θέλει το χρόνο του για να απαντηθεί, μετά την χθεσινή πολύωρη διαδικασία της ΓΣ για την επιλογή χορηγού, αλλά και υποψήφιου επενδυτή στην δημιουργία ΠΑΕ τον επόμενο χρόνο που η ΑΕΛ θα είναι στην Β εθνική, είναι αν αυτή η διαδικασία μας ένωσε για να προχωρήσουμε έτσι από δω και μπρός.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Σπάστε Τα ΑΕΛομετρα.

Όλοι μας έχουμε τον ιδανικό επενδυτή στο μυαλό μας.
Όλοι μας θεωρούμε πως η λύση που θα προτείνουμε εμείς στην επόμενη έκτακτη ΓΣ της ΑΕΛ (Παρασκευή 17:00 στο ξενοδοχείο Διόνυσος), ή που θα προκρίνουμε ο καθένας μας θα ναι η καλύτερη και πως μόνο με αυτή θα πάει η ομάδα μπροστά.

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Του Επενδυτή το Κάγκελο!

Όπου και να σταθείς, όποιον και να ρωτήσεις, έχει και μία πληροφορία για κάποιον επενδυτή που νοιάζεται να πάρει την ΑΕΛ στην Γ εθνική και να την επαναφέρει εκεί που τις αξίζει.
Ονόματα γνωστών και αγνώστων κάνουν την καθημερινή τους παρέλαση πολλάκις στα χείλια όλων όσων από εμάς νοιαζόμαστε και αγωνιούμε για την ομάδα.

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Ένωση, Ο Μόνος Δρόμος...

Διχασμός ή ένωση η προηγούμενη επικεφαλίδα ανάρτησης μου και παραμένει επίκαιρη ακόμη και μετά τις χθεσινοβραδινές εκλογές στην ερασιτεχνική ΑΕΛ, μόνο που από σήμερα παρόλα τα προβλήματα που υπάρχουν και τις ημερομηνίες που πιέζουν ασφυκτικά θα πρέπει αυτή η ένωση να υπάρξει ουσιαστικά και η λέξη αλλά και πράξεις διχασμού να μείνουν εκτός ημερησίας διατάξεως.