Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Αλήθειες, Υπάρχουν ή.....

Την ώρα που και η Παναχαική του Αλέξη μας προσπερνά στην βαθμολογία και ενώ ξεκίνησε με -5 βυθίζοντας μας όλο και πιο πολύ, δηλώσεις έκανε στον sentra fm ο τέως βοηθός προπονητή της ΑΕΛ Τίμος Καβακάς αναφερόμενος και στην δική μας ομάδα.

 Τι δήλωσε ο Καβακάς? Πως οι λόγοι που έφυγα είναι παρόμοιοι με τους λόγους που έφυγαν και όλοι οι παίχτες μέχρι τώρα. Δε τους άρεσε ο τρόπος σκέψεις και η λειτουργία, της ομάδας, και καλά έκαναν και έφυγαν μιας και δε περνούσαν καλά με τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.
Άψογες οι σχέσεις του με τον Κόουλμαν και τους παίχτες. που υπήρχαν στο ρόστερ.
Αλλά ας πιάσουμε λίγο τα οικονομικά, τι μας είπε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας στην συνέντευξη?
Πως αν είχαμε το 1/10 των χρημάτων του ΦΠΑ δεν θα είχαμε προσφυγές και όλα θα ήταν τακτοποιημένα. Δηλαδή μας λέει πως με 700 άντε 800 χιλιάρικα δεν θα ήτανε όλοι τακτοποιημένοι. Την στιγμή που όλοι λένε (ακόμη και το προεδρικό ρεπορτάζ πως το άνοιγμα είναι κάπου στα 5 με 6 εκατομμύρια).
Όσον αφορά τον ΦΠΑ, σαν καλό επιχειρηματίας που είναι δε θα έπρεπε να γνωρίζει ότι το ΦΠΑ δεν επιστρέφεται αλλά συμψηφίζεται?  Αλλά και πάλι τα νούμερα δε βγαίνουν καθώς 45 εκατομμύρια  επί 23% μας κάνει κάπου στο 10 και εκατομμύρια, αλλά και με 21% να το κάνεις πάλι είναι κάπου στα 9,5 εκατομμύρια.  Σε όλο αυτό έχουμε και την Εργο3 που μας λέει πως το γήπεδο κόστισε κάπου κοντά στα 20 εκατομμύρια, ενώ εκείνη έχει λάβει μόλις τα 12 για τις εργασίες της,  μύλος δηλαδή.
Τέλος πάντων πάμε παρακάτω.
Αφού παίχτηκε το παιχνίδι της κολοκυθιάς με δημοσιογράφο μάθαμε πως το "άνοιγμα" Λυράκη είναι κάπου στα 4 εκατομμύρια, και πως πήρε δύο αναβολές από το δικαστήριο στο οποίο τον έχει πάει ο μεγαλομέτοχος.
Τι διαβάσαμε σήμερα στην ηλεκτρονική μορφή Λαρισαϊκής εφημερίδας?
Πως το δικαστήριο αφορά επιταγή 39000 euro του Σπάσιτς.
Σαν κάτι να λείπει δε νομίζεται? Σαν κάποιος να μη λέει την αλήθεια εδώ πέρα...
Το ποιος είναι αυτός??... Κρίνεται εσείς....



Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και εσυ καλουδα γιατι δεν πηγες να του κανεις τις ερωτησεις που θες???? μονο κοκοκοκο???

vissini coursaros είπε...

Το άφησα σε αυτούς που κατ επάγγελμα (έτσι λένε τουλάχιστο) κάνουν αυτή την δουλειά, αλλά βλέπεις εκείνοι προφανώς μπορούν να πείσουν μόνο εσένα.

Ανώνυμος είπε...

ο τυπος φορτωνει χρεη στην ομαδα και ψαχνει μαλακα να την ξεφορτωθει.οσο οι τραχαναδες που παριστανουν τους δημοσιογραφους τα πιανουν σιγα μην ζοριστει το λαμογιο

Ανώνυμος είπε...

απατεωνα παρε δρομο