Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Η Μπάλα Στην Εξέδρα....

... ή μήπως η μπίλια στο κόκκινο? Όπου κόκκινο η ψυχολογία και τα νεύρα των οπαδών, και ίσως ένα από τα δυο αγαπημένα χρώματα του μεγαλομετόχου μιας και ως ιδιοκτήτης καζίνου, μάλλον ποντάρει συνεχώς στο κόκκινο όσον αφορά τις σχέσεις του με τους οπαδούς, αλλά και με την πόλη γενικότερα.

Διαίρει και Βασίλευε, πανάρχαια τακτική, εκνευριστικά επαναλαμβανόμενη από τον μεγαλομέτοχο(?) της ΠΑΕ, ο οποίος την εφάρμοσε πιστά και σήμερα προσπαθώντας για άλλη μια φορά να μας πείσει ότι τα πράγματα για πρώτη φορά δεν πάνε καλά.
Πλέον μετά το σημερινό φιάσκο τον έχω ικανό για όλα, εκτός φυσικά από το να ανεβάσει την ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Αν πεις δε για τους δημοσιογράφους (???) εκεί δε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, η επιστήμη γιατί κάποιοι άλλοι μάλλον μόνο τα πόδια που ξέχασαν να σηκώσουν!!
Θα ήθελα να ήξερα τις ερωτήσεις της έστειλαν νωρίτερα για να έχει έτοιμες τις απαντήσεις, ή τους επεβλήθη άνωθεν το τι ακριβώς θα ρωτήσουν??
Για ακόμη μια φορά κατώτεροι των περιστάσεων, για ακόμη μια φορά, τσάμπα μάγκες μιας και όταν λείπει ο "γάτος" χορεύουν τα "ποντίκια", αλλά αρχηγού παρόντος, τουμπεκί ψιλοκομμένη.

ΥΓ: Είναι αλήθεια ότι η ομάδα διαθέτει όλα και όλα οχτώ επιπλέον μπουφάν αποστολών, εκ των οποίων τα εφτά φορούν οι αναπληρωματικοί ?? Από κει και μόνο αντιλαμβανόμαστε το σημείο μηδέν που έχει φτάσει την ομάδα η διοίκηση (μονοπρόσωπη) του σπαρτιάτη. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: