Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Βουρ για Γ (αματα) Εθνική.

Αν θέλουμε να δούμε την αλήθεια κατάματα, αυτό που μένει ως αίσθηση από το σημερινό παιχνίδι, είναι πως η ΑΕΛ προλαβαίνει δε προλαβαίνει την κατηγορία.
Για μια ακόμη φορά, δεν θυμάμαι πλέον πια, καθώς έχει χαθεί το μέτρημα, οι παίχτες, (καλό ανέκδοτο και αυτό!!), μας έδειξαν πως δε μπορούν ακόμη και τα αυτονόητα.

Να μιλήσουμε για τον προπονητή? Άλλο ανέκδοτο και αυτό!!! Γιατί δε μπορεί να πας να παίξεις με τα Ψαχνά, να παίζεις με έναν επιθετικό και αυτός μάλιστα να είναι ο Καούνος!!!
Ούτε φυσικά μπορείς να βάζεις ως αμυντικό χαφ τον Αραμπατζή που αν θυμάμαι καλά ακούμπησε 4 φορές την μπάλα!! Ούτε στα τοπικά δε γίνονται αυτά!!.
Κάποιοι οι οποίοι πέρσι τέτοιο καιρό έλεγαν ότι ας πάμε και στην Β μπας και φτιάξουμε ομάδα, ελπίζω να μη λένε τώρα να πάμε στην Γ για τον ίδιο λόγο!
Όσο για τα "καμάρια" που αγωνίστηκαν έξω, αν κάποιος τυχαίνει να διαβάζει το blog ας τους διαμηνύσει πως καλό είναι να μη κυκλοφορούν πολύ στην πόλη γιατί τα νεύρα είναι τεντωμένα..
Μπορεί να μη φταιν εκείνοι μιας και άλλος τους επέλεξε αλλά καλό είναι να φυλάγονται!

ΥΓ: Πριν δυο αγωνιστικές και μετά την ξεφτίλα στον Εύοσμο ο παπαγάλος μίλησε για επενδυτές... αυτή την φορά μετά την συνεχιζόμενη ξεφτίλα τη θα βρει να πει??
ΥΓ 2 : Είναι και ακριβά τα γιαούρτια...  



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί θα λένε οι παπαγάλοι αύριο στα ραδιόφωνα ?? ότι έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς με τον .....ήρωα σωτηρίου να πιάνει το πέναλτι στο 80 κ δεδομένου ότι υπήρχε κούραση που παίζαν με 10 δεν θα ήταν άσχημη η ισοπαλία άν δεν είχαμε κάνει .....κάποιες.....γκέλες πριν. Καληνύχτα

Ανώνυμος είπε...

me enan PROPONITI gnosti tis katigorias kai oxi mono polla tha mporousan na ginoun kai me autous tou paixtes me enan proponiti...........re gamoto!