Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Τα Όνειρα (και όχι μόνο), Στο Γύψο...

Όλο και πιο χαμηλά ο πήχης, όλο και πλησιάζει στο σημείο μηδέν.
Την αρχή φυσικά την έκανε ο μεγαλομέτοχος με τις επιλογές και την ελληνοποίηση της ομάδος με επιλογές τύπου Γκαμπαλά, Πίνα, Λαζιμάν, Γκρούμπιεστιτς (από τον μόνο που μπορούμε να περιμένουμε ίσως κάτι), και συνεχίστηκε χθες στην συνέντευξη τύπου όπου πλέον μίλησε ξεκάθαρα για δεύτερη ίσως και τρίτη χρονιά στην Β κατηγορία.

Βέβαια, ξανά ακούγοντας την συνέντευξη του σήμερα (μαζοχισμός δε λέω!!), και αφού ξεπέρασα το σοκ του χωσίματος σε φίλαθλο, όπου του είπε ότι και συ μετά από τις ήττες πας με τους φίλους σου και πίνεις μπύρες!!! (εννοώντας πως και εκείνος έχει το δικαίωμα να πηγαίνει στο Μαζώ), πρόσεξα σε μια αποστροφή του λόγου του πως έτοιμος ήταν να μας πει και για Γ εθνική...
Είναι το σημείο όπου λέει μαζί στην Β μαζί στην Α μαζί ξανά στην Β και αν χρειαστεί και στην .... Α ξανά...
Επανερχόμενος στο θέμα του "πήχη" λοιπόν, σήμερα την σκυτάλη πήρε ο προπονητής της ομάδος. Και μετά τους όρκους νικών που έκαναν οι παίχτες μας στα αποδυτήρια μετά την ήττα στον Αγροτικό Αστέρα κατέβασε για αρχή τον "πήχη" στην προσπάθεια να προλάβουμε τα play off ή μπαράζ κατά κάποιους άλλους.
Γιατί γελιόμαστε?? Γιατί προσπαθούμε να κοροϊδέψουμε τους εαυτούς μας με ψέμματα?
Είδατε εσείς η ομάδα να μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο? Και μη μου πείτε για την ομάδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα γιατί τώρα είναι εντελώς διαφορετική ομάδα. Ακόμη και οι παίχτες της παλιάς ομάδας ( του καλοκαιριού δηλαδή), δεν είναι οι ίδιοι.
Και για του λόγου το αληθές εξηγώ παρακάτω :
Βλέπεται τον ίδιο Χατζή με τον Χατζή της περιόδου Κόουλμαν?
Είχαμε ένα παίχτη που με τις κατάλληλες οδηγίες και με συγκεκριμένο λόγο υπάρξεις μέσα στο γήπεδο εκτελούσε κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή του, ενώ τώρα τι βλέπουμε??
Ένα παίχτη χωρίς λόγο, να ταλαιπωρεί την μπάλα, τους φιλάθλους,  και να αδικεί ακόμη και τον εαυτό του με όσα κάνει μέσα στο γήπεδο,.
Ας πάμε στον Νεμπεγλέρα. Ισχύουν ή δεν ισχύουν τα ίδια που έγραψα πιο πάνω?
Η ομάδα δεν έχει πλάνο, και αν το πλάνο αυτό λέει πως πρέπει η μπάλα να παίζετε με γιόματα για να πάρει ο Καούνος την μπάλα (που δε  μπορεί να στρίψει, φυσικά χωρίς να ευθύνεται εκείνος αλλά όσοι και όποιοι τον επέλεξαν), ή αν το πλάνο είναι η μπάλα να φτάσει στα άκρα, και να βγει η σέντρα από τα μπάκ ή τα χαφ στο πουθενά, τότε με συγχωρείτε αλλά αυτό δεν είναι πλάνο, είναι κάτι άλλο.
Τι να σου κάνει ο κόσμος? Τι να το κάνουμε το νέο  γήπεδο? Πόσο να παίξει μόνη της η βαριά φανέλα?
Σημασία έχει πως ποδόσφαιρο από την ομάδα ΔΕ βλέπουμε. Και όσο όλοι μας, με πρώτον εμένα, μοιρολατρικά δεχόμαστε την μοίρα μας και δεν ταρακουνούμε όπως πρέπει εκείνον που πρέπει, τόσο η ομάδα θα βυθίζεται στην μετριότητα.
Δε θα έρθουν πέτρινα χρόνια, είμαστε θεατές τους από το Δεκέμβρη.
Μπορούμε να γίνουμε πρωταγωνιστές και να το αλλάξουμε?? 



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Files koursare symfwnw genika mazi sou. To 8ema einai oti telika opws kai na to kanoume den yparxei kalyterh lysh k ws gnwston polles fores to mh xeiron veltiston(edw exoun dikio akoma kai ta papagalakia)... Exeis kapoia lysh sygkekrimenh na mas tn peis h apla proteineis na diw3oume tn Phladakh k vlepoume? Giati an isxyei auto dn milame, klanoume...

Ανώνυμος είπε...

as paroume enan PROPONITI gnosti ton katigorion auton kai ua deite tin diafora!

Ανώνυμος είπε...

2η 3η χρονια στη β ; ρε δεν γαμ...ε λεω εγω; και χρειαζομαστε τον προεδρα για να μεινουμε στην κατηγορια ;