Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ανύπαρκτοι, Ανήμποροι, Τελικά Ανίκανοι...

Ας μιλήσουμε για χόκευ! για μπέιζμπολ? για κοκορομαχίες?
Σίγουρα κάποιοι θα ήθελαν να στρίψουμε το ενδιαφέρον μας σε κάποιο άλλο άθλημα και να μην ασχολούμαστε με την ξεφτίλα που η μία διαδέχεται την άλλη.
Αυτή η ΑΕΛ (αν και στο πρώτο είπαμε κάτι άλλαξε), είναι για Γ εθνική.

Εκεί μας κατάντησε ο μόνιμα απών από την ομάδα. Και ας λέμε ότι θέλουμε εμείς, στα ριπάπα του.
Τώρα δε που όπως μαθαίνουμε θα πάρει και 4,5 μύρια από την επιστροφή του ΦΠΑ !!!  Και δυο αυγά τουρκίας για όλους εμάς που καθημερινά ζούμε και αναπνέουμε για την ΑΕΛ. Η τσέπη του να ναι καλά να επενδύσει στην Ζάμπια, στην Ζιμπάμπουε και στην Τανγκανίκα
Ακόμη μια ήττα λοιπόν, και πλέον  πρέπει να εφαρμοστούν "ακραία μέτρα" μπας και σωθεί η κατηγορία.
Αυτόν τον αραμπατζάκο γιατί το βάζουμε να παίξει? Είδατε πως ξεκίνησε η φάση του πρώτου γκολ που δεχτήκαμε από αυτόν? Δε θα ταν καλύτερα να παίζαμε χωρίς αριστερό μπακ? Τουλάχιστο έτσι θα είχαμε μια σοβαρή δικαιολογία για την ήττα.
Αν πάλι δεις το δεύτερο εκεί είναι που τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο τραγικά. Η μπάλα πέφτει και πέφτει και πέφτει και οι αμυντικοί μας, αντί να παν σε αυτή γυρνάνε  προς την γραμμή της εστίας, για να φτιάξουν το τείχος του Βερολίνου!!
Πουτάνα την κατάντησε την ομάδα, και όποιος ακόμη δε το βλέπει και θριαμβολογεί με παπαρολογίες για τα 4,5 μύρια του προέδρου ο σκοπός του δεν είναι το καλό της ΑΕΛ αλλά το να γλείψει καλύτερα τον μεγαλομέτοχο, να πάρει κάνα credits που χα γράψει και παλιότερα.
Δίνουμε δικαίωμα στον κάθε κουτσοσπύρο να χαρεί με την ανυπαρξία μας.

ΥΓ: Τόσες μέρες δεν έγραφα μπας και αλλάξει το "γούρι". Αλλά τελικά της κοντής της ψωλής οι μακριές οι τρίχες της φταίνε.




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: