Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΔΙαιτητοφαγία

Αμετανόητοι ποδοσφαιρική διαιτητοφάγοι!!
Τελικά το συμπέρασμα βγήκε, και μάλιστα δε χωράει και λέξη επ αυτού!!
Για όλα φταιν οι διαιτητές! Αυτοί μας κυνηγάνε, και ναι μεν τα λάθη ο σχεδιασμός και η διαχείριση δεν ήταν σωστή αλλά μας έχουν στημένους γιατί μας φοβούνται!!

Είναι να τρελαίνεσαι όταν διαβάζεις τέτοια πράγματα, είναι να τρελαίνεσαι όταν ακούς και σου λένε καθημερινά στην Λάρισα ότι "χρωστάει" εδώ, χρωστάει εκεί, χρωστάει παραπέρα, και μάλιστα τα διαρκείας δε τα συμψηφίζει με τις οφειλές του, αναγκάζοντας τους να τα πληρώσουν τις μετρητής, και εμείς να λέμε ότι φταίει η διαιτησία που πέσαμε, και όχι η εγκληματική αδιαφορία που έδειξε και εξακολουθεί να δείχνει αποδεικνύοντας το καθημερινά σε εμάς.
Είναι εγκληματικό να πετάμε την μπάλα στην εξέδρα κάνοντας μόνο την "αυτοκριτική" που μας ταιριάζει και εξυπηρετεί τις απόψεις μας, και να μη θυμόμαστε πως πέρσι τον Γενάρη ας πούμε,  κάνατε πανηγύρια που ερχόταν ο all around αμυντικός Μελίσσης (τέως ποδοσφαιριστής φέτος).
Σας φτύνουν δε βρέχει, πάρτε το χαμπάρι!!
Αν για του ότι και χθες που χάσαμε από τον φαρούκ τον ροβίθη τον νταντάμη και συνολικά τον τελευταίο Βύζα που έπαιζε χωρίς προπονητή  φταίει και πάλι η διαιτησία, τότε  είναι προτιμότερο κάποιο  να γίνουν "πωλητές εισιτηρίων διαρκείας" και με την "βούλα", τους πάει γάντι και το γνωρίζουν.

ΥΓ1: Φυσικά δε σε υπολογίζουν οι διαιτητές, αφού δεν εμφανίζεσαι πουθενά, ούτε καν στα συμβούλια της κατηγορίας, με συνέπεια  όλοι να σε έχουν για φτύσιμο. Ποιος θα σε πάρει στα σοβαρά, και γιατί?
ΥΓ2 : Από τις 39000 συνομιλίες έχουν έρθει στην επιφάνεια μόνο 1000 μη βρεθούμε μπροστά σε εκπλήξεις μόνο. Και έκπληξη είναι το να ακουστεί ακόμη και κάποιος σχετικός με την ομάδα....



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί, στις ήδη αποκαλυφθείσες συνομιλίες δεν έχει ακουστεί ο Κωνστάντος να μιλάει με τον Μπιγκ Μακ; Ασχετα αν έχει αποσιωπηθεί το όνομά του από τα περισσότερα ΜΜΕ, για προφανείς λόγους.