Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Περί Αναβολής

Φαίνεται πως κάτω εκεί στην πρωτεύουσα και ειδικά σε όσους μας "κυβερνούν" οι πολύ ψεκασμοί βλάπτουν τον εγκέφαλο τους, (αν υποθέσουμε πως έχουν).
Μετά την παπαριά Μπιτζαξή on air ότι πρότεινε στους γαυροβάζελους αναβολή και εκείνοι δε το δέχτηκαν, θέλοντας να δείξει πυγμή και τι εστί πολιτικός αρ@#$δια και όχι με, αποφάσισε και διέταξε την αναβολή του Σαββατιάτικου παιχνιδιού της ομάδας μας με την Βέροια.

Κάναν λάθος δηλαδή το προηγούμενο σαββατοκύριακο και τώρα θέλουν  να το διορθώσουν με ακόμη ένα λάθος.
Προσωπικά μετά από αυτή την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα και την στοχοποίηση του φιλάθλου κόσμου της ΑΕΛ θεωρώ σχεδόν βέβαιο το γεγονός ότι από τον επόμενο κιόλας αγώνα στο Arena, θα έχουμε επεισόδια καθώς είναι της πάση γνωστό ότι οι μπάτσοι, φανεροί και κρυφοί, που βρίσκονται στο γήπεδο θα προκαλέσουν, με σκοπό να δείξουν την "δύναμη" τους.
Μην απορήσετε αν έχουμε ακόμη και ψεκασμούς, πάμε σε εκλογές, και πρέπει να στρέψουμε το ενδιαφέρον της κοινωνίας σε άλλα θέματα, και δυστυχώς το ποδόσφαιρο, ειδικά από το καλοκαίρι και μετά είναι η εύκολη διέξοδος των πολιτικάντηδων που μας κυβερνούν χρόνια τώρα μηδενός εξαιρουμένου.
Κάπου δεν έχουν καταλάβει καλά το ρόλο τους μάλλον, γιατί εκείνο που ζητάει ο κόσμος που πηγαίνει στο γήπεδο δεν είναι περισσότερη αστυνομία, αλλά περισσότερη ισονομία, δικαιοσύνη, ισοτιμία, διαφάνεια.




Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το ενδιαφέρον στο θέμα της αναβολής είναι πως και η δική μας ΠΑΕ την ήθελε, καθώς οι πληροφορίες έλεγαν πως μας είχαν ετοιμάσει διαιτητικό χειρουργείο πολυτελείας...Δυστυχώς όπως δείχνουν τα πράγματα, κάποιοι αφού μας βρίσκουν αγωνιστικά "βολικούς" μας σπρώχνουν προς τη Γ'...