Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΑΕΛ Με ΚΕΦΑΛΑΙΑ Γράμματα...

Έγραψα την Κυριακή το βράδυ μετά από ένα ατυχές αποτέλεσμα την 1η αγωνιστική για το "επίπεδο" οργάνωσης της ΠΑΕ (στα απλά) και για το πως εμφανίζεται αυτό το επίπεδο μέσα από το site της.
Τι το θέλα?? Να σήμερα γίναν οι αλλαγές, το πήραν γραμμή και έγιναν οι αλλαγές, προφανώς για να μας δείξουν ότι κάτι λειτουργεί.

Κάντε μια περιήγηση και δείτε!! Οι μισοί παίχτες φοράν (Nike) και οι υπόλοιποι  οι φετινές μεταγραφές φοράν Givova. Μπορείτε να το δείτε και στις φωτογραφίες που παραθέτω...
Το ένα φάουλ πίσω από το άλλο δηλαδή και αν πεις για το "επιτελείο" εκεί να δείτε ομοιομορφία!!
Η ΑΕΛ είναι ΟΜΑΔΑ κύριοι, ΟΜΑΔΑ με όλα της τα γράμματα ΚΕΦΑΛΑΙΑ,  δε μπορείτε εσείς να την κάνετε ομαδούλα και να στε σίγουροι πως δεν θα σας αφήσουμε να την καταντήσετε έτσι.
Αύριο θα πάρετε μια γεύση, αύριο έχει Αγώνα και εμείς την ΟΜΑΔΑ μας δε πρόκειται ποτέ να την δούμε ως μέσο ανάδειξης ως μέσο επίδειξης, ως μέσο εξέλιξης, για εμάς η ΑΕΛ  ήταν και θα παραμείνει ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ όσο και αν προσπαθείτε να την μειώσετε.

ΥΓ: Πως να μη γυρνάν την πλάτη οι επιχειρηματίες που ζητάτε χορηγίες και βοήθεια μετά? Τι έχετε ανταποδώσει μετά από τόσα χρόνια προσφοράς σε κάποιους από εκείνους που σας στήριξαν και τους πουλήσατε?? Αλλά για αυτά θα μιλήσουμε άλλη στιγμή, ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ, 



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο που το εγραψες.τετοιες λεπτομερειες και μικροπραγματα για μενα ειναι σημαντικα γιατι απο εκει αρχιζει η αλλοιωση.εγω τους εστενα απο την αρχη της προετοιμασιας μηνυματα να βαλουν νεα φωτο της ομαδας.οποια ειναι,εστω μια προσωρινη.μην βλεπουμε τις ασχημοανικανες φατσες και μας ανεβαινει η πιεση.που να παρουν γραμμη.επιτελους το αλλαξαν. πανος athens club.