Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Να χει Συνέχεια....

Επαναφορά των μυαλών μέσα στα κεφάλια, αυτό είναι το ζητούμενο, καλές οι χαρές και τα πανηγύρια αλλά την Δευτέρα έχει αγώνα και μάλιστα πολύ κρίσιμο, τόσο κρίσιμο που ενδεχόμενη νίκη θα κάνει το κόσμο να έρθει περισσότερος στο γήπεδο και η στήριξη στην ομάδα θα ναι μεγαλύτερη.

Αν μη τι άλλο ο Λαρισαίος δεν είναι αχάριστος, αν τυχόν δει και τα αποτελέσματα να έρχονται θα σταθεί αντάξιος των προσδοκιών των παιχτών για στήριξη, αλλά και αντάξιος της Ιστορίας του.
Στο χέρι των παιχτών μας είναι να βοηθήσουν και οι ίδιοι τους εαυτούς τους κερδίζοντας στο Αγρίνιο.
Όχι δε γίναμε καμιά υπέρ ομάδα, ούτε νικήσαμε κάποιο σοβαρό αντίπαλο, με τον κουναβιακό κασσάνδρας παίζαμε την Πέμπτη και όχι με κάποιων από τους συνήθεις μεγάλους αντιπάλους μας.
Και όμως σε πολλά από τα νέα παιδιά της ομάδας, ντόπια και μη, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο και τις αρετές τους με την ΑΕΛ μπορεί τα όνειρα τους για συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία με την μεγάλη ΑΕΛ να γίνουν πραγματικότητα.
Ας το χουν κατά νου και ας δώσουν δύναμη και πάθος στο παιχνίδι τους και οι κόποι τους θα ανταμειφθούν, γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως ταλέντο υπάρχει, ας το θελήσουν, ας το αποδείξουν. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: