Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Κουναβιακός

Έγραψα προχθές σε τίτλο ότι " χέστηκαν και δεν έρχονται κουνάβια" και κάποιοι ίσως θεωρούν ότι γράφτηκε κατ' υπερβολή.
Κι όμως η πραγματικότητα είναι αυτή, ούτε καν η διοίκηση τους δεν τολμάει να έρθει.
Αφήνουν τους παίχτες τους αλλά και όσους χρειάζονται να ναι μαζί τους  μόνους και έρημους και το κάνουν εις γνώση τους, έχοντας βέβαια το εσώρουχο τους λερωμένο σε σημείο που η μπόχα να φτάνει ως εδώ.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός πως ο προπονητής τους ρίχνει όλο του το βάρος στις ψυχολογικές ντόπες (μόνο σε αυτές???), πιστεύοντας πως έτσι θα κρατήσει τους παίχτες του συγκεντρωμένους στο να πάρουν το Χ
Από την άλλη  ελπίζω, μιας και η αποστολή τους θα έρθει αυθημερόν, γνωρίζοντας όλοι φυσικά το λόγο,  να βρεθεί τρόπος ώστε να φτάσει εγκαίρως στο arena και η συνοδεία από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας να ναι υποδειγματική.
Εμείς ως φίλαθλοι θα πρέπει να τους υποδεχτούμε όπως τους αρμόζει! Με "δόξα & τιμή"
Μη ξεχνάμε άλλωστε πως ο πρώην πρόεδρος τους, μεγαλομέτοχος ήταν ο ΒΑΚΑ για να μην ξεχνιόμαστε, παρακολούθησε τον τελευταίο τους αγώνα από την φυσούνα αφού προηγουμένως είχε φροντίσει να "κουμπώσει" το παιχνίδι τηλεφωνικά με το "μεγάλο αδελφό".
Για εμάς ένα είναι το ζητούμενο, το τρίποντο, τίποτα άλλο, έστω και με μισό γκολ το τρίποντο πρέπει να ναι στο σακούλι της ομάδας πάση θυσία.




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: