Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Με Σκυμμένα τα Κεφάλια (πάλι).

Όποιοι πέραν των άλλων δεν κατάλαβαν τους στόχους που έθεσε ο μεγαλομέτοχος για την ομάδα την φετινή χρονιά, έρχεται η ομάδα με τις εμφανίσεις της να τους το κάνει ξεκάθαρο και να το πάρουν απόφαση.
Δυστυχώς η ομάδα εφέτος στόχο έχει την σωτηρία και όχι μόνο την οικονομική με την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του προ πτωχευτικού νόμου, αλλά και την αγωνιστική και ας μη παίρνουν τα μυαλά μας αέρα θέλοντας ανόδους κλπ..
Ας ξεκινήσουμε από τα αγωνιστικά.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, αντ' αυτού ο Τσιάρας που ήταν στην βασική ενδεκάδα στον αγώνα της Τετάρτης σήμερα έμεινε εκτός 18αδας, βασικά πράγματα διαχείρισης του "υλικού".
Ακούγοντας την μετάδοση από ραδιοφώνου, έμεινα έκπληκτος με το ότι έφταιγαν οι αντίπαλοι που παίζαν δυνατά και όχι οι δικοί μας παίχτες που έπαιξαν σαν "γατάκια" για να χρησιμοποιήσω δική του έκφραση.
Φυσικά κατ' αυτόν φταίγαν και οι δικοί μας φίλαθλοι που και πάλι προκληθήκανε από τους αντιπάλους τους και φταίνε και τα συνθήματα μας εναντίον τους!! Α!! φταίει και το facebook, μεισμπουκ...
Η ομάδα κάνει προετοιμασία από τον Ιούλιο, και ο Ζιώγας ακόμη ψάχνει να βρει ενδεκάδα, τη στιγμή που ο μεγαλομέτοχος θα πάρει αμυντικό χαφ που χρειαζόμαστε από το καλοκαίρι εαν και εφόσον, και θα του δημιουργήσει ακόμη έναν πονοκέφαλο καθώς φαίνεται πως ακόμη δε ξέρει το υλικό που έχει, δεν ξέρει να το διαχειριστή και να το στήσει σωστά στον αγωνιστικό χώρο.
Οι παίχτες με τον προπονητή δεν έχουν καλές σχέσεις, αν αυτό δεν αλλάξει άμεσα τότε μη περιμένετε προκοπή.
Χαρακτηριστικά τα λόγια που ειπώθηκαν κατά του Ζιώγα μετά το ματς στα Σέρρας, όπου ανέφεραν ότι ο προπονητής τους "κρατούσε πίσω".
Η διαιτησία μετά το χαλάρωμα των πρώτων αγωνιστικών και έπειτα από την εκλογή του πρωην προέδρου φίλων γαύρου Χίου στην προεδρία της ΕΠΟ ξεκίνησε και πάλι τα γνωστά.
Επόμενος αγώνας ζωής και θανάτου, και όχι γιατί παίζουμε με τον κουναβιακό, αλλά γιατί αν δε τον πάρεις μπαίνεις από νωρίς σε περιπέτειες.

ΥΓ1: Μπράβο σε όσους ταξίδεψαν εκεί, καλή επιστροφή.
ΥΓ2: Γιαννιτσά - ΑΕΛ 2-0. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: