Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ξεσκίστε τους... Μπορείτε.

Κουναβάκια τύπου Πέγιου (τα οποία θα δουν το ματς από τον καναπέ)και τα σχετικά προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη που δε θα έχουμε τη "χαρά" να φιλοξενήσουμε φιλάθλους του κασσανδριακού στο arena, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και όχι στα όσα πριν δύο χρόνια δημιούργησε ο πρώην έγκλειστος των φυλακών Ναυπλίου.

Βέβαια αγωνιστικά για εκείνους το Χ λένε πως θα είναι μεγάλη επιτυχία και πως οι παίχτες τους ήδη έχουν καταλάβει την σπουδαιότητα του ντέρμπι.
Επίσης σημαντικό στα όσα λέγονται στην γείτονα πόλη είναι και το γεγονός πως σήμερα από ραδιοφώνου προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το ρόστερ της ομάδας μας, φτάνοντας στο σημείο να τονίσουν πως μόνο ο Ντίνο Σέρεμετ είναι γνωστός ως παίχτης της ΑΕΛ.
Φυσικά αργότερα ανακάλυψαν και τους Νεμπεγλέρα, Ζουρούδη, Δεινόπαπα, Πόνσε Τσίγκα, Τσιμπάμπα.
Που τα άκουσα όλα αυτά?  Όχι δεν είναι βίτσιο να ακούω τα ράδια τους, αλλά σήμερα λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων ήμουν αναγκασμένος να κυκλοφορώ ανάμεσα τους, (φυσικά επιστρέφοντας έκανα τη σχετική απολύμανση) και έτσι το μόνο που μπορούσα να ακούσω ήταν τα δικά τους λόγια.
Προσωπικά θα ήθελα αυτά τα λόγια να τα βάλει ο Ζιώγας να τα ακούσουν οι παίχτες μας και να καταλάβουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν εντός του αγωνιστικού χώρου.
Όσο για εμάς, ας πείσει ο καθένας μας έστω από έναν ακόμα φίλαθλο που έχει αποστασιοποιειθεί από την ομάδα και ας τον ξανά φέρει στο γήπεδο. Ας κάνουμε το Αρένα πραγματική αρένα από τις φωνές μας και την βοήθεια προς τους παίχτες, αλλά και εκείνοι ας αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους ως ταύροι έτοιμοι να ξεσκίσουν τα κόκκινα ρούχα τους.
Το αξίζουν οι φίλαθλοί μας, το αξίζει η ιστορία της ομάδας, το χρειάζονται και εκείνοι και ας έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τα όσα πριν δυο χρόνια έκανε ο "χοντρός".



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: