Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Με τα Δικά τους Μάτια...

Όταν από δω μέσα φωνάζω καιρό τώρα ότι η ΠΑΕ ζει σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν πολλοί στην αρχή λέγανε ότι βγάζω κακίες κλπ κλπ.
Όταν από δω μέσα έλεγα πως η φτήνια τρώει τον παρά, κάποιοι χλεύαζαν και ειρωνεύονταν τα όσα γράφω.
Σήμερα ήταν μια πραγματική έδρα. Σήμερα ένιωσε ο αντίπαλος τι εστί βερίκοκο.

Ευχαριστούμε τον Πηλαδάκη για το γήπεδο που μας πρόσφερε αλλά ταυτόχρονα τον καταριόμαστε για την κατάντια που έφτασε η ομάδα.
Λόγια φίλων του κουναβιακού που ρθαν στα κρυφά στο γήπεδο, τα λόγια είναι από δικό τους site με copy paste εδώ μέσα.
Δείτε τα εκεί στην Διοίκηση, εσύ κύριε Σάβα που έλεγες ότι σουίτα ΔΕΝ ανοίγει με τίποτα όσο εσύ είσαι γενικός διευθυντής και που σουίτα άνοιξε, αλλά αυτά και άλλα παραλειπόμενα αύριο. Ο κόσμος ένα νεύμα περιμένει, μία κίνηση και θα ναι πάλι παρόν και θα ναι ο πραγματικός 12ος παίχτης της ομάδας.

Εφυγα από το μαντριγκαλ με πικρα όχι μονο για την ηττα και τα βρισιδια που ακουσα και ακουσαν ολοι οσοι ηταν κρυμενοι εντος αλλα και για την δυναμικη της Λαρισας.
ΔΕΝ Θα σχολιασω τον αγωνα γιατι σιγουρα ο καθενας θα τον παρακολουθησε ειτε τηλεοπτικα ειτε ραδιοφωνικα και σιγουρα εχει βγαλει τα συμπερασματα του.
ΕΝΑ πραγμα όμως θα σχολιασω, την δυναμικη του κοσμου της ΛΑΡΙΣΑΣ μια δυναμικη που εμεις ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΟ……


*ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ.
Η ΛΑΡΙΣΣΑ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΜΕ 10.000 ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΟΙ 10.000 ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΗΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.


ΗΜΟΥΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΔΡΑ....ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΥΤ,ΚΑΚΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ...
Απάντηση



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: