Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Οι Κουδουνάδες!!!!


Ανακοίνωση – απάντηση στην Παναχαϊκή εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων Φωκικού «Κουδουνάδες».

Οι φίλοι της ομάδας της Άμφισσας ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους:
«Δε θα ξεκινήσουμε διατυπώνοντας το στερεότυπο « έκπληξη μας προκάλεσε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ» κι άλλες παρόμοιες κοινοτοπίες. Κι αυτό γιατί έκπληξη θα μας προξενούσε…να μην εκδοθει κάποια ανακοίνωση και δη με τη μορφή καταγγελίας…

Για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ χωράνε μόνο κι απλά δύο επισημάνσεις: 1) Το video που έχουμε στη διάθεσή μας- και μάλιστα πίσω από την εστία-που καθιστά γραφικό όποιον διατείνεται πως « η μπάλα κάπου βρήκε» και 2) Την ανάλογη ετυμηγορία-τρελλαινόμαστε,βλέπετε,και μεις για δικανική ιδιόλεκτο-του παρατηρητή διαιτησίας στο ημίχρονο του ματς παρούσης της διαιτητικής ομάδας..
Από κει και πέρα οι λοιπές λογοτεχνικές αναφορές στο κείμενο της ανακοίνωσης είναι πασίγνωστο στο πανελλήνιο πως εξυπηρετούν σκοπούς εκ του πονηρού. Σ όλο το ματς η διαιτησία ήταν 60-40-να το πούμε ευγενικά-υπέρ του αντιπάλου κι αν μια ομάδα δικαιούται να έχει θέματα ,αυτή ήταν ο Φωκικός.
Πέρα από τις καθυστερήσεις των κουρασμένων παλικαριών από το..2΄,θυμίζουμε τη μη τήρηση του fair-play,την έκδηλη πρόθεση να μαντρωθεί ο Φωκικός στην περιοχή του μπας κ σπάσει..ο διάολος κάνα ποδάρι,τη σωρεία εξώφθαλμων ανάποδων φάουλ κι αράουτ και,κυριότατα,το «οφσάιντ» του Κωστόπουλου στο τετ-α-τετ του 92…
Αν υπήρχε μια ομάδα ,ειδικά μετά το υπέροχο γκολ του Ουρτάδο,αυτή φορούσε μπλε. Κάθε κατεβασιά και φάση κι ο καθένας διαπιστώνει από το video ποιος τη γλίτωσε στην ευκαιρία του ματς στο 85..
Προτού,λοιπόν,ξαναβιαστείτε να ξαναεκδηλώσετε την πρωτοποριακή τακτική του.. πρόσφατου 19ου αιώνα κ ,να προκαταλάβετε το διαιτητικό κλίμα του επόμενου αγώνα με τη Λάρισα κι όχι μόνο,δείτε και κανένα video και κόψτε πια τις νεατερντάλειες προγκεμπελικές μεθόδους..
Στην Άμφισσα πολλά ίσως μπορεί να κάνει κανείς. Πάντως,όχι να το παίζει ζόρικος…
Λέσχη Φίλων Φωκικού
"ΟΙ ΚΟΥΔΟΥΝΑΔΕΣ"».

Πηγή : www.flnews.gr

ΥΓ : Τι έγραψα χθες? Ούτε εικοσιτέσσερις ώρες δεν πέρασαν για να επιβεβαιωθεί ότι ο "κοντός" πάει να φτιάξει κλίμα....



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: