Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Μεταγραφές... ??

Μεταγραφές!!Η λέξη που κυριαρχεί στα στόματα των φιλάθλων και που μεταγραφές ακούμε και μεταγραφές (ακόμη) δε βλέπουμε.
Στόχοι υπάρχουν, το δήλωσε και ο νέος προπονητής.
Από κει και πέρα ακόμη και να είχαν ανακοινωθεί οι μεταγραφές δε θα χαν την δυνατότητα τούτη την ώρα να αγωνιστούν!!

Είναι ξεκάθαρο πως τούτη την ώρα δεν υπάρχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα ώστε να επιτραπεί στην ΠΑΕ να φέρει νέους παίχτες, αλλά και εκείνοι να χουν δικαίωμα συμμετοχής.
Στο ιδιοκτησιακό υπάρχει μια στασιμότητα, αν αυτή είναι για καλό δε ξέρω αλλά ελπίζω η αναγκαιότητα μεταγραφών αλλά και οι πληρωμές που πρέπει να γίνουν να δώσουν τον τόνο και οι εξελίξεις να τρέξουν γρηγορότερα, πόσο χειρότερος(οι) μπορεί να ναι οι νέος(οι)??



Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μια ζωη τα ιδια.γιατι δεν μιλατε με ονοματα επιτελους;μια ζωη αυτος ο μυστικισμος,το ψιθυριστο και μου ειπαν και ξερω κτλ κτλ κτλ.οποιος εχει πληροφορια οτι κατι παιζεται ας το πει,αλλιως βοηθαει τον τρεντι να ασελγει σε βαρος μας και να μας εμπαιζει.τι φοβαστε δηλαδη,μην βγουν ονοματα η περιπτωσεις και χαλασει το deal;μιληστε παντελονατα.

νικ είπε...

κουρσαρε ξερεις τπτ για τον σεντερ φορ που το ονομα του θα κανει παταγο??? το ειπε ο παπαδουλης το απογευμα.

skatzoxoiros είπε...

νικ.... αμα το ειπε ο φταρλας σωθηκες.. ο ορισμος της παραπληροφορησης.. μην δινεις σημασια φιλε.. αυτος ειναι για ζουρλομανδια...

Ανώνυμος είπε...

Εδώ δεν έχουμε (ή δεν θέλουμε) να πληρώσουμε αυτούς που έχουμε, έχουμε φεσώσει όλους τους πρώην, ο Φιρινίδης έχει ένα μήνα που ήρθε και το δελτίο δεν έχει βγεί λόγω μη ασφαλιστικής-φορολογικής ενημερότητας, τον σέντερ-φορ που θα κάνει πάταγο με τι θα τον φέρουμε ?? Με μαρούλια ??

Οι ομάδες που έχουν στόχους φροντίζουν ώστε η νέες μεταγραφές να παίζουν άμεσα. π.χ. η Νίκη Βόλου (τυχαίο παράδειγμα ομάδας) πήρε Χατζή, Κοντοδήμο και ένα σέντερ φόρ από Ονδούρα, οι οποίοι έπαιξαν ΑΜΕΣΑ από την πρώτη κιόλας εβδομάδα !!!!

Κι εδώ έχουμε τους Παπαδούληδες που μας μιλάνε για σεισμούς, πάταγους μεταγραφών, για σεντερ-φορ, σεντερ-μπακ, σέντερ-χαφ "πρώτης γραμμής", κινέζους επιχειρηματίες παλιότερα ή τωρινούς "τεχνοκράτες" που θα αναλάβουν το μάνατζμεντ της ομάδας ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΦΙΡΙΝΙΔΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΚΟΜΑ !!! ΕΛΕΟΣ !!!! Και δεν τους έχουμε πάρει με τα γιαούρτια ακόμη. Οι άλλες μεταγραφές που ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ πότε θα παίξουν ?? Το Μάρτη ή το Πάσχα ??

Τρώμε ακόμη πολύ κουτόχορτο άμασητο ακόμη δυστυχώς !!!!

νικ είπε...

φιλε μου μην λες τετοια για τον παπαδουλη.. ο παπαδουλης ειναι ο ορισμος της αποκλειστικοτητας φιλε χρονια ολοκληρα τωρα.. αμα δεν ητανε και αυτος να δω απο θα μαθαινατε ειδησεις!