Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ανησυχητικά Μηνύματα...

Καλή και ίσως εύκολη και αναμενόμενη η νίκη στα Μέγαρα με τον τοπικό Βύζαντα, αλλά ξαναφέρνοντας το ματς στο νου, αυτό που μου έμεινε, πέραν της εμφάνισης και του γεγονότος πως η ΑΕΛ αλλάζει, είναι τα φαλστοσφυρίγματα του διαιτητή και το ρόλο τον οποίο πήγε να παίξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Φέτος είναι γενικά αποδεκτό ότι η ομάδα εντός του αγωνιστικού χώρου αντιμετωπίζεται από τους διαιτητές στα ίσα και μικρολαθάκια τα οποία μπορεί να συμβαίνουν δεν επηρεάζουν την πορεία, αλλά και τα αποτελέσματα των ως τώρα αγώνων μας.
Η χθεσινή όμως εμφάνιση του συγκεκριμένου διαιτητή ο οποίος είναι και του συνδέσμου Αθηνών ( όλως τυχαίος), μας βάζει σε σκέψεις για το μέλλον. Ένα μέλλον στο οποίο όλοι μας γνωρίζουμε ότι "φαντάσματα" του παρελθόντος είναι πλέον επίσημα - ανεπίσημα παρόντα και με τις "άκρες" που διαθέτουν μπορούν να προκαθορίσουν τα πάντα.
Ευτυχώς τα γκολ, ειδικά το πρώτο, ήρθε νωρίς και έτσι η συνέχεια του παιχνιδιού έγινε τυπική διαδικασία, όπως δηλαδή θα πρέπει οι παίχτες μας να κάνουν σε κάθε αγωνιστική  ώστε να χουν τόσο εκείνοι όσο και εμείς το κεφάλι μας ήσυχο. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: