Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Το Ίδιο Έργο Σε Επανάληψη...

Καλή χρονιά σε όλους τους αναγνώστες με Υγεία!!
Ένα προσωπικό θέμα δε με άφησε να ευχηθώ νωρίτερα σε  όλους σας ωστόσο και σήμερα δεν είναι αργά.
Ας πάμε όμως στα δικά μας!!

Χρόνια τώρα κάθε Γενάρη ζούμε το ίδιο έργο σε επανάληψη!!
Άκουσα ότι θα έρθει, ο φούφουτος τι λες ισχύει? Μπα, εγώ έμαθα από καλή πηγή ότι θα τα χώσει χοντρά και θα πάρει τον ξεσκούφωτο!!! Και το παραμύθι καλά κρατεί!
Και μέσα σε όλα αυτά έχουμε και το σίριαλ της υπόθεσης Τσιμπάμπα, που στο καημό του μεγαλομετόχου να τον πουλήσει και να πάρει κάνα φράγκο, του τα συγχωρούν όλα και τον έχουν και βασικό μονίμως για να "φαίνεται", παραβλέποντας το γεγονός πως η ομάδα το μόνο που δείχνει έτσι είναι η ανυπαρξία των όσων την διοικούν και την "τρέχουν".
Κι όμως αν προσγειωθούμε στην πραγματικότητα,  εκείνο που πρέπει να μας καίει τούτη την ώρα, όσο και να βλέπουμε άλλες ομάδες να κάνουν κινήσεις για να ενισχυθούν, είναι αν θα ορισθεί το παιχνίδι με τον Ηρακλή.
Εμείς το ξέρουμε καλά το μάθημα!! Κάθε Γενάρη συνήθως διαλύουμε την ομάδα, φέτος θα αλλάξουμε? Ήδη αρχίσαμε και όπως δείχνουν τα πράγματα ενώ τις άλλες χρονιές είχαμε έναν που τα γκρέμιζε όλα, φέτος έχουμε και συμπαραστάτη!! (για πόσο ακόμα???).




Share

1 σχόλιο:

skatzoxoiros είπε...

τι να πω ρε φουστη μου... πηλαδακη μην παιζεις με αυτη την πολυ μεγαλη ομαδα που λεγεται αγαπη ερωτας και λατρεια κι εσπασε το κατεστημενο στο αμοιρο ελληνικο ποδοσφαιρο... εγω δεν ασχολουμαι με την προσωπικη σου ζωη, αλλα αν δεν μπορεις να την εχεις στον αφρο, εισαι κλαιντς μαιντς... και το ξαναλεω... δεν διοικηται απο την αθηνα η ομαδα.... τι να σου κανει κι ο ζιωγας ο λουκα σαβα ο μιμαρας... εγω το ξαναλεω... χωρις λιλι δεν χορευει η μαριωρη... σε εχει στηριξει αυτη η πολη... εχουμε γινει ρεζικι σε ολα τα κωλοχωρια.. στην ποδοσφαιρικη διαλεκτο μιλαω.... χρονια πολλα, καλη χρονια, με υγεια πιστη κι ελπιδα για οτι το καλυτερο... να μας εχει ο θεος καλα να ανταμωνουμε και να ξεφαντωνουμε...