Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ακούει Κανείς???

Λιαπάκης και Καρακώστας λοιπόν στο ρόστερ της ομάδας!!
Σήμερα ανακοινώθηκαν, μα προσωπικά, θα τους κρίνω στο γήπεδο, καθώς πολλά μεγάλα βιογραφικά ήρθαν και έφυγαν ως αποτυχημένα και ξανά συνέχισαν την καριέρα τους με επιτυχία αλλού.
Σας είχα γράψει μέρες πριν ότι η ομάδα δεν έχει τις ενημερότητες που χρειάζεται και αυτό είναι γεγονός. Άραγε έγινε ο κατάλληλος διακανονισμό και θα μπορούν να παίξουν ή???

Πάμε παρακάτω καθώς άλλος ήταν ο λόγος που ήθελα να γράψω σήμερα.
Ακούσαμε χθες πως ο κόσμος της "γείτονος" ομάδας κατέκλυσε το "εξοχικό" μας καθώς στηρίζει την προσπάθεια της νέας (εδώ γελάμε καθώς όλοι μας υποψιαζόμαστε), διοίκησης τους.
Μάλιστα αφορμή για να γράψω πήρα από το σχόλιο του Χελάκη που άκουσα το μεσημέρι στο Sportfm που εξυμνούσε τους παραπάνω φιλάθλους που είναι κοντά στην ομάδα τους!!
Μάλιστα αναφερόμενος σε αυτούς τους έξι χιλιάδες είπε πολλά κολακευτικά, βάζοντας μάλιστα στο παιχνίδι ακόμη και τον κόσμο των Ψαχνών (για δύο χιλιάδες μίλησε!!) που και εκείνα με την σειρά τους ονειρεύονται την πορεία του Πλατανιά για να ανέβουν ψηλά.
Και έρχομαι τώρα να αναρωτηθώ????
Το δικό μας κόσμο δε το βλέπει κανείς τους??
Τον βλέπουν, τον βλέπουν αλλά δε μιλούν για αυτόν καθώς η διοικητική ανυπαρξία της ομάδος μας σε όλα τα επίπεδα, αναγκάζουν τους σχολιαστές πανελλήνιας εμβέλειας μέσων να μιλούν για ανύπαρκτους. Όταν η ομάδα έχει αποκοπή από όλα τα ΜΜΕ καθώς ο μεγαλομέτοχος την άφησε στη τύχη της, γιατί να ασχοληθούν ??
Κάτι πρέπει να γίνει, κάτι πρέπει να γίνει και γρήγορα...

ΥΓ: Η νέα διοίκηση τους έχει βάλει το εισιτήριο (γενική είσοδο) 7 ευρώ και θα το κρατήσει έτσι λέει καθώς έτσι γεμίζει το γήπεδο και οι παίχτες τους έχουν συμπαραστάτες στην προσπάθεια τους.
Σε εμάς  εδώ ακούει κανείς??

ΥΓ2 : Για αυτόν τον Βόσνιο επιθετικό που γράφτηκε ότι ενδιαφέρεται η ομάδα, είδε κανείς τα στατιστικά του?? 0,22 γκολ ανά παιχνίδι!! Πόσοι (ξένοι) τέτοιοι περάσαν από δω, θυμάστε?? (Γκούγκα, Μάκης κλπ κλπ... ).

ΥΓ3: Όποιος θέλει να σχολιάσει αυτά που ακούει, βλέπει διαβάζει σε άλλα site, ραδιόφωνα, κλπ ας σχολιάζει εκεί. Εδώ δε θα εμφανίζονται πλέον τα σχόλια τους. 



Share

7 σχόλια:

skatzoxoiros είπε...

κουρσαρε, στα παπαρια μου αν δεν βγαζεις τα σχολια μου.. δεν σε βλεπω και ντιπ, με ολο μου το σεβασμο.. σαν εσενα θελω χιλιους την ημερα.. εγω δεν σε προσβαλα κι εσυ με φιμωνεις.. αυτο που κανεις ειναι μεγαλο γκαραγκιοζηλικη.. θα δραφω οτι θελω.. κι αμα δεν γουσταρεις, αντε τσα στα αρδελομπου...

Ανώνυμος είπε...

καταρχην ποιος να ακοθσει;οι τιποταδες που αυτοαποκαλουνται δημοσιογραφοι και το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να κανουν κακο στην ομαδα με τις υπηρεσιες που προσφερουν.οταν μαζευεις με τους γειτονες 10000-11000 και αντι να γραψουν τοπικα μμε,sites,blogs κτλ για 12 και 13 και γραφουν για 8000 ή 9000 τι να περιμενεις.αυτοι διπλα εχουν ατομα που ξερουν την δουλεια τους.3000 ηταν στο γηπεδο,6 και 7 αναφερουν ολοι σαν συννενοημενοι.οι βρωμογριες ηταν χιλιοι σημερα και αυριο θα γραψουν και θα περασουν ενα ταληρο.αλλα τι ζηταω;εδω υπηρξε παραγοντοδημοσιογραφος,αριστουχος της πηλαδακειας φιλοσοφιας του ποδοσφαιρικου πολιτισμου,που αποκαλεσε με πρωτοσελιδο μια ολοκληρη πολη και εναν ολοκληρο λαο,κεραταδες και δαρμενους και δεν κουνηθηκε φυλλο.αν συνεχισω εχω να γραφω μερρες.απλα θα απαντησω στο ακουει κανεις με την ερωτηση.ακολουθει κανεις;γιατι ολα αυτα και αλλα τοσα και ακομα περισσοτερα τα εχει φψναξει,τα εχει κατακρινει,τα εχει πολεμησει και εχει δωσει τον δικο του ανενδοτο αγωνα το athens club,ποναει δεν ποναει η αληθεια,ΑΛΛΑ ακομα και σημερα μιση φωνη δεν βρεθηκε να στηριξει.τα υπολοιπα στις επομενες ημερες,μεινετε συντονισμενοι...

prodigy είπε...

Αντε βρε νουμερο που θα κανεις θα κανεις και υποδειξεις .

Ανώνυμος είπε...

Κουρσάρε με τον Αγιο Βασίλη τι γίνεται??θα έρθει ποτέ?χθες είχαμε πρωτοχρονιά με το παλιό και ακόμα τίποτα δεν φάνηκε...

Ανώνυμος είπε...

http://lordosati.wordpress.com/2013/01/15/9/

τι εννοεί εδώ το σάιτ? ποιος ειναι αυτος εγώ νόμιζα ο ντέμης κι άλλα χανούμια

Ανώνυμος είπε...

ποιον εννοεις νουμερο;

Ανώνυμος είπε...

me to poy ekleise to olavissini ena site mas afhnei ta sxolia sth larissa kai koitate na to gamhsete. Na dw ti tha ginei otan ta kleisei kai o koyrsaros.