Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Δίχως Ταυτότητα..

Από που να ξεκινήσω και γιατί να πρωτομολογήσω...
Πως να μπουν οι σκέψεις και τα συναισθήματα σε μια σειρά σύμφωνα με αυτά που σήμερα είδαμε στο γήπεδο?

Πως να πάει καλά η χρονιά όταν κλείνει με ντροπιαστική ήττα και ανοίγει με μία ισοπαλία την οποία ο προπονητής μας, μη έχοντας το θάρρος των επιλογών του μία εκ των οποίων του γύρισε τη πλάτη όταν αντικαταστάθηκε, ένεκεν και του άριστου κλίματος στα αποδυτήρια, ρίχνει το βάρος της απαράδεκτης εμφάνισης και των επιλογών του στην διαιτησία?
Τι να ξεκινήσεις να γράψεις όταν οι ευκαιρίες σου σε ένα ενενηντάλεπτο είναι δύο?
Αργότερα, με καθαρό μυαλό ίσως τα καταφέρω.. 



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε φίλε γιατί μερικοί τα βλέπουν όλα ρόδινα !!!

Ο Ζεκίνια σέρνεται εδώ και 2 μήνες, ο κόουτς που τον έχει στηρίξει βάζοντας τον συνεχώς στην 11άδα παρά το ντεφορμάρισμα, τον αντικαθιστά, κι ο παίχτης τους γράφει όλους, και τον Ζιωγα μαζί, και πάει στα αποδυτήρια αντί να κάτσει στον πάγκο.
Ο Τσιμπάμπα μαζεύει τα πράγματα πριν τα Χριστούγεννα κι εξαφανίζεται κι ο Ζιώγας μας λέει ότι θα επιληφθεί η διοίκηση (η ποια ???) κι ότι υπάρχει εσωτερικός κανονισμός (να γελάσω ???)

Στην ομάδα οι μισοί κάνουν πως παίζουν και οι μισοί είναι εντελώς αδιάφοροι. Αν δεν ήταν ο Σέρεμετ, το τρίμπαλο ήταν σίγουρο σήμερα !!!

Λήγει το μάτς, οι μισοί μένουν να χαιρετήσουν τον κόσμο, οι μισοί την κοπανάν λες και παν να χτυπήσουν κάρτα και να φύγουν !!!

Ομάδα είναι αυτή ή μπουρδέλο ???

Και ενώ κοντεύουμε να πάθουμε εγκεφαλικό μ' αυτά που βλέπουμε, έχουμε τον κόουτς να τα ρίχνει στη διαιτησία, αντί να ανάψει καμμιά λαμπάδα ίσα με το μπόι του Σέρεμετ.

Έχουμε και τον φτάρλα να μιλά για επενδυτές, μεταγραφές, ότι το χρέος ρυθμίστηκε (λες και το ρύθμισε ο Πήλα), λές και λυθήκαν τα προβλήματα και ότι όλα βαίνουν καλώς !!!

Κι αύριο στα ράδια θα μας πουν πως ναι μεν δεν παίξαμε καλά, αλλά μας έφταιγε και το κοράκι !!!

Όταν φάμε καμμιά 3άρα σε κανά ματς (αυτή που γλυτώσαμε σήμερα) προβλέπω να γίνεται των Σπάτων !!! Στην ΑΕΚ σήμερα τους κυνηγούσαν με ακόντια !!!!

kakos lykos είπε...

φιλε μου ασε τον φταρλα ησυχο...οι πληροφοριες του ειναι γκαραντι και καρατεκαρισμενες οπως χρονια ολοκληρα τωρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσυ που τα ξέρεις ολα και τα γραφεις τοσο ωραια, αναφερομαι σε αυτον που μαλωσε με την γυνσικα του και τα λεει ολα εδω, ρε μεγαλε ελα εσυ κανε μεταγραφες, προπονησε τους, και πηγαινε στην καλλονη να παιξεις! Με τον τροπο που σκεφτεσαι ουτε μεχρι λαμια δεν φτανεις!