Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Εγωισμοί.....

Ας αρχίσουμε από τα απλά.
Γιώργος Στράτζαλης ο προπονητής της γριάς που ήρθε στο arena και έκανε την ομάδα μας να δείχνει "μικρή" μέσα στο σπίτι της.
Οι περγαμηνές του?? Αγνοούνται!!

Τι είδαμε από τον Ηρακλή? Είδαμε μια ομάδα να έχει αρχή μέση και τέλος που αν το πίστευε λίγο παραπάνω, ή αν ήταν λίγο προσεκτική στην τελική τους ενέργεια θα μας έκαναν ακόμη μία "κηδεία".
Εμείς στην αντίπερα όχθη για μια ακόμη φορά δείχναμε αδύναμοι να πάρουμε το κέντρο, αδύναμοι να δημιουργήσουμε φάσεις μιας και η φιλοτιμία του Πόνσε δεν έφτανε, δείχναμε να εκτελούμε τα στημένα στην αναμπουμπούλα και ότι γίνει.
Κανένα πλάνο, κανένας σχεδιασμός, κανένας αυτοματισμός. Όλα στην ατομική έξαρση όποιου παίχτη του κάνει κέφι να παίξει, όλα τα στημένα ο αρχηγός και ότι βγει!!
Έτσι όμως δε πας μπροστά! Έτσι η τύχη τελειώνει κάποια στιγμή και οι δάφνες της κορυφής γίνονται κατήφεια των μεσαίων θέσεων.
Είναι απλήρωτοι οι παίχτες λέμε, οκ,  του εργοτέλη είναι πληρωμένοι?? Και αναφέρω τον εργοτέλη γιατί είναι ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος.
Η ομάδα χρειάζεται δουλειά, η ομάδα εκτός των άλλων χρειάζεται ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!
Αναρωτιέμαι το Leave your egos outside υπάρχει ακόμη στα Δένδρα και αν έχει καταλάβει και ο προπονητής μας ότι τον αφορά...
Γιατί κακά τα ψέματα κανένας "μάνατζερ" δε του φταίει... Το κεφάλι του και οι επιλογές του φταίνε...




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: