Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Αηδία..

Ντροπή και Αίσχος!
Πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε την κατευθυνόμενη πληροφόρηση μεριάς του τύπου ?
Βγήκε λέει ο μεγαλομέτοχος και είπε πως η ΑΕΛ δε πρόκειται να ξανά αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα στην διάρκεια της χρονιάς μιας και οι οφειλές σε Κανόμπιο και Μακίνουα διακανονίστηκαν!! ( για μια ακόμη φορά, γιατί αυτό το ξέχασαν!!).

Χαρά και πανηγύρια λοιπόν, μόνο αχάριστους που δε μας είπαν όλους εμάς που είμαστε ψι λιασμένοι πλέον για τις λοβιτούρες στο ταμείο της ΠΑΕ από τον μεγαλομέτοχο!!
Και να πεις πως φταίνε οι φίλαθλοι, να πω οκ, έχει δίκιο!! Στο μόνο όμως που φταίνε είναι που δε πήραν τόσο καιρό την τύχη αλλά και το νόμο στα χέρια τους!
Κι όμως ακόμη και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που μας τονίζουν πως ο μεγαλομέτοχος την ύστατη στιγμή έκανε το χρέος του!!
Τελικά η τσίπα παρόλο που είναι γένους θηλυκού θέλει πολλά κιλά ... για να την έχει κάποιος...
Για τα 16 εκατομμύρια χρέη θα ψάξει κανείς να μας ενημερώσει το πως δημιουργήθηκαν?
Για της 170 μεταγραφές και το πλάνο που έγιναν τόσες όλα αυτά τα χρόνια θα μιλήσει κανείς?
Για το πόσο στοίχισε το γήπεδο, που δεν είναι της ΑΕΛ και πόσο η ΑΕΛ χρεώθηκε για αυτό θα ασχοληθούν καθόλου ή δε βρίσκουν το χρόνο κυνηγώντας "χορηγούς"??



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πηλα γερα φατους τα γκαφρα
μπεεεεεεεεεε

kakos lykos είπε...

να δω τον αυταρα τι θα πει για τον τσιμπαμπα που οταν λεγαμε οτι μαζεψε τα πραγματα του αυτος γινοτανε γκαραγκιοζης με τον γεωργουλα στον αστρα,τωρα να δω που θα τον δουλευει και ο γεωργουλας τι θα λεει!

skatzoxoiros είπε...

κουρσαρε εχεις δικιο αλλα το ξαναλεω... δεν παιζει μπαλα ο κοσμος ρε φιλε... και με τις γριες πιστευω θα εχει 10000 κοσμο και κατι παραπανω... αλλα τι να σου κανει κι ο κοσμος... αιντε ξανα μανα και αιντε ξανα μανα, χρονια ολοκληρα τωρα στηριζει και υποστηριζει αυτην την ομαδα... χορτασαμε φρου φρου κι αρωματα.. και κατι μπροστινοι και πισινοι σαν τον φταρλα καλα θα κανουν να μην γλειφουν τον πηλα γιατι ο κοσμος θα τους παρει στο κυνηγι και δεν θα μπορουν να βρουνε λαγουμι να κρυφτουνε... αιντε λεμε...