Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Αγώνας Με Ομάδα Φάντασμα...

Έχοντας την ανακοίνωση αλλά πάνω από όλα την πράξη των Street Gang 1 κατά νου, ( http://streetgang1aelhooligans.wordpress.com/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%B7-last-update-02062012/), η οποία είναι αξιέπαινη και αξιοθαύμαστη, Παρασκευή σήμερα μόλις 48 (και κάτι λιγότερο), ώρες πριν τον αγώνα με τις γριές έχοντας ασχοληθεί όλοι μας πολύ λίγο με αυτό
το παιχνίδι ελπίζω να μη το πληρώσουμε αγωνιστικά και οι παίχτες μας να χουν στο νου τους την νίκη και μόνο αυτή.
Είναι καιρός, με την έλευση του νέου χρόνου, η ομάδα να δείξει εντός του γηπέδου, πως όχι απλά ως όνομα και ιστορία αδικείται από την θέση αλλά και την κατηγορία που αγωνίζεται, αλλά και αγωνιστικά ανήκει και αξίζει να βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία.
Εμείς ως φίλαθλοι και οπαδοί εκείνο που πρέπει να πράξουμε είναι να σταθούμε και πάλι στο πλευρό των παιχτών και με την φωνή μας να τους δώσουμε το κάτι επιπλέον ώστε η νίκη να ναι σίγουρη.
Μη ξεχνάμε πως την Κυριακή ο αγώνας είναι με την ομάδα που υποβιβάστηκε και που με την "πίεση" του υπουργού (!!) βρέθηκε από το πουθενά να αγωνίζεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.
Είναι η ομάδα που την φυτεύσαν στη Β εθνική, που την σπρώχνουν για να ανέβει στην Α' και που ενώ χρωστούσε και της Μιχαλούς εμφανίζεται "καθαρή" από χρέη. 



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια κούρσαρε για την αναφορά σου στην πράξη των SG. Α

skatzoxoiros είπε...

κουρσαρε στελνω μηνυματα και δεν εμφανιζονται... δεν ξερω τι γινεται και τι δεν γινεται... κοιταξε το λιγο αν μπορεις...

vissini coursaros είπε...

Ότι έρχεται εμφανίζεται.