Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Δεν Είμαστε Ένοχοι, Άρα θα Χάσουμε

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα βγάλει την απόφασή της για την προσφυγή των ΑΕΛ και Πανσσερραϊκού την Παρασκευή, ωστόσο στη Λάρισα δεν περιμένουν τη δικαίωσή τους.
ΑΕΛ και Πανσερραϊκός αναμένουν την Παρασκευή την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, πλην όμως στη Λάρισα δεν πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη Επιτροπή θα τους δικαιώσει. «Η συγκεκριμένη Επιτροπή είναι εκείνη που αθώωσε όλες τις ομάδες για τα στημένα. Πρόκειται για μία Επιτροπή... αθωώσεων και όχι Εφέσεων.

Εμείς δεν κατηγορούμαστε για κάτι, άρα δεν μπορεί να μας... αθωώσει. Να γιατί δεν περιμένουμε τη δικαίωσή μας!» τόνιζαν σχετικά οι άνθρωποι της ΑΕΛ την Τετάρτη. Οι παράγοντες της ομάδας του κάμπου θεωρούν πια σίγουρο πως θα παίξουν στη Football League και έχουν ήδη αρχίσει να ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη φετινή χρονιά.
Από εκεί και πέρα, στη Λάρισα θα προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια σε περίπτωση που η απόφαση δεν είναι αυτή που θέλουν για διαφυγόντα κέρδη και αποθετική ζημία. Σχετικά με τον Κώστα Πηλαδάκη και τη συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει την προσεχή Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, στη 1 το μεσημέρι στην αίθουσα Τύπου του Ael FC Arena οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα ασχοληθεί κυρίως με αγωνιστικά και οικονομικά θέματα, ζητώντας τη στήριξη του κόσμου.
Πηγή : gazzetta.gr



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: