Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Δεν Μας Ήρθαν Βολικά...

Ξεκινώντας η  4η αγωνιστική στην Β εθνική και παρατηρώντας τα αποτελέσματα στις μέχρι τώρα διεξαχθείσες αναμετρήσεις, δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι καλά για εμάς.
Γιατί το γράφω αυτό? Πολύ απλά, γιατί 1ον οι θεωρούμενοι συν διεκδικητές της ανόδου κέρδισαν και μάλιστα άνετα, και 2ον γιατί τα "μαχητικά" στο AEL FC ARENA Μέγαρα, έχασαν μέσα στην έδρα τους από μια ομάδα μετρίου μεγέθους όπως είναι ο Εθνικός Αστέρας.

Μετά τα παραπάνω, το διπλό στην Βέροια είναι απαραίτητο καθώς όπως όλοι μας έχουμε αντιληφθεί  και έχω γράψει από το πρώτο μας ματς και μετά, οι πρώτες "μουρμούρες" έχουν ήδη αρχίσει και αυτό δεν είναι καλό για την ομάδα και το κλίμα που  θα επικρατήσει αν το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα δεν είναι το αναμενόμενο.
Μη ξεχνάμε επίσης πως από αύριο ξεκινάει ένας αγωνιστικός "γολγοθάς" για την ομάδα, καθώς θα έχει συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη - Κυριακή, τόσο λόγο Κυπέλλου, όσο και λόγο του ότι πρέπει να δώσει τους εξ αναβολής ορισμένους αγώνες πρωταθλήματος των δύο πρώτων αγωνιστικών.





Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: