Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Περί Κριτικής....

Δεν είναι πως στην χθεσινή αγωνιστική παρουσία της ομάδας δεν υπήρξαν προβλήματα, δεν είναι πως προσωπικά ευχαριστήθηκα τόοοοσο το ποδόσφαιρο και για αυτό έγραψα το "Δεν Πειράζει".
1η αγωνιστική ήταν για την ομάδα. 1η επίσημη και όπως όλα τα επίσημα έχει και αυτή την ιδιαιτερότητα της.

Η κριτική είναι εύκολη να γίνει και σε πολλά.
Το θέμα όμως αυτή τη στιγμή είναι να είμαστε κοντά στην ομάδα. Μπορούμε?
Προσωπικά θα περιμένω να δω την ομάδα ακόμη τρεις, τέσσερις αγωνιστικές.
Μη ξεχνάμε πως μετά τον αγώνα στην Βέροια, υπάρχουν 3 συνεχόμενες αγωνιστικές εντός έδρας.
Τότε θα γίνει και η κριτική. Τότε θα κρίνω. Γιατί καλή η σημερινή  μουρμούρα, και η αγανάκτηση ορισμένων, αλλά μόνο το ότι φταίει ο προπονητής δεν άκουσα ακόμη....
Κριτική για την κριτική δε θα κάνω.....





Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστός! Της ίδιας άποψης είμαι και εγώ Κουρσάρε!

Τόλιος είπε...

Έτσι είναι κουρσάρε σωστός...δικαιούνται 4-5 αγωνιστηκές στην αρχή παίχτες κ προπονητής να μας δείξουν κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Δέν γίναμε ξαφνικά ρεάλ ούτε μπάρτσα απο κάτι τύπους που άκουγα (3-0 θα πρέπει να είναι το μάτς στο μισάωρο)...για σταθείτε ρε παιδιά οι άλλοι τί ήρθαν να παίξουν τάβλι? Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετοπίσουμε, ομάδες έμπειρες σε αυτές τις κατηγορίες που θα 'ρχονται για το χ, συνέχεια καθυστέρηση κ ότι κάτσει.Θα μου πείς, με τα μέγαρα παίζεις φίλε οκ αν ήμασταν στα μισά του πρωταθλήματος κ είχε ρολάρει η ομάδα θα το απαιτούσα κι εγώ δικαιούνται μια μικρή πίστωση καινούρια ομάδα νέος προπονητής 6-7 μήνες χωρίς επίσημο ματς. Πάντως η ομάδα έδειξε καλή απο φυσική κατάσταση.Ας κάτσουν προπονητής κ παίχτες να δουλέψουν σ'αυτό το θέμα με τα λεωφορεία που θα 'ρχονται να βάζουν οι άλλοι σε κάθε μάτς εδώ.