Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Δεν Εξηγείτε Αλλιώς....

Τελικά εκεί στην ΠΑΕ μας δουλεύουν κανονικά. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά και εξηγούμε σε εσάς τι εννοώ.
Όλο αυτό το διάστημα και ιδιαίτερα από την στιγμή που ξεκίνησαν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας υπάρχει, παρόλο που ο κόσμος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω, έντονη μουρμούρα σχετικά με την προπώληση των εισιτηρίων, και ιδιαίτερα προβληματίζει το γεγονός ότι δεν υπάρχει στην πόλη σημείο προπώλησης εισιτηρίων για τους αγώνες.

Σήμερα λοιπόν, σαν κάποιοι να ζουν σε άλλη πόλη, (που ζούνε), έβγαλαν ανακοίνωση όπου μας τονίζουν ότι υπάρχουν 6 σημεία πώλησης εισιτηρίων καθώς και η μπουτίκ της ΠΑΕ.
Μόνο που αυτά τα σημεία βρίσκονται στην είσοδο του AEL FC ARENA, όπως μας ενημερώνουν παρακάτω και λειτουργούν για την εξυπηρέτηση μας (!), πριν τους αγώνες!!!
Μας συστήνουν επίσης να πηγαίνουμε νωρίς στο γήπεδο μιας και δεν ανοίγουν όλες τις θύρες για να μη δημιουργείτε συνωστισμός.
Τονίζω επίσης πως δημιουργείτε από το πουθενά ζήτημα ασφάλειας την στιγμή που δε δουλεύουν όλα τα τουρνικέ, αλλά και επειδή δεν ανοίγουν οι πλαϊνές θύρες μετά το πέρας του 1ου ημιχρόνου.
Δυστυχώς κάποιοι πρέπει να ξυπνήσουν, (για να χρησιμοποιήσω δική τους έκφραση), και να καταλάβουν πως ο κόσμος αν δεν εξυπηρετείτε εύκολα θα γυρίσει την πλάτη στην ομάδα, και τότε θα έχουμε πάλι τα γνωστά προεδρικά παράπονα για την στήριξη κλπ κλπ.
Εντάξει ακόμα και τώρα που έπεσαν τα ενοίκια η ΠΑΕ δεν μπορεί να έχει κατάστημα στο κέντρο της πόλης, ένα σταντ σε μια από τις πλατείες απογευματινές ώρες δεν μπορεί να βάλει??
Τόσο δύσκολο είναι πια? τόσο δαπανηρό? ή μας περνάνε για.... 



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

_______ 1 _______ σταντ στην κετρικη πλατεια. τοσο δυσκολο ειναι...

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχαχαχα καλα αυτο ειναι το λιγοτερο,το οτι εβγαλαν ανακοινωση 1,5 χρονο μετα την εναρξη λειτουργιας του γηπεδου που "ενημερωνουν" τον κοσμο ποια εκδοτηρια υπαρχουν και που ειναι,καλα 1,5 χρονο ρε πουστη μου παμε γηπεδο τωρα το θυμηθηκαν χαχαχαχαχαχα ειναι για κλαματα........ AELARA 1 AIGINA

Ανώνυμος είπε...

και κατι αλλο...ΚΑΦΕΔΑΚΙ...θα φερω απο οπου θελω,δεν θα μασ πει οι διοιηκηση απο που θα παιρνουμε!!!εκτος αν θελει να μασ κερναει κατα την εισοδο στο γηπεδο......!!!Υ.Γ μας διωχνουν απο το γηπεδο.....ΟΣΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΜΕ ΑΕΛΑΡΑ ΡΕ