Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Η Σημασία του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οκ ξέραμε πως δεν μας ήθελαν, οκ, οι αποφάσεις τους ήσαν ερμαφρόδιτες, τραβεστί, ή όπως αλλιώς θέλετε μπορούμε να τις πούμε.
Σημασία πλέον έχει πως ήρθε η ώρα να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος πως όλοι οι αντίπαλοι μας θα προσπαθήσουν να παίξουν μπάλα. Εμείς πρέπει να παίξουμε αυτό που μπορούμε, να παίξουμε, ποδόσφαιρο, και μέσα από αυτό να διακριθούμε. Πως??

Τον τρόπο τον γνωρίζουμε, είμαστε ΑΕΛ. Η μόνη ομάδα πέραν του ποκ που τα τελευταία δέκα χρόνια έχει κατακτήσει τίτλο, μπορούμε να το ξανά κάνουμε.
Όλοι θα μας αντιμετωπίζουν ως ομάδα Β εθνικής. Εδώ λοιπόν είναι η διαφορά μας, εμείς ξέρουμε πως είμαστε ομάδα super league η ομάδα μέσα από τα φιλικά, (όταν είχε κίνητρο), απέδειξε πως ανήκει στην μεγάλη κατηγορία.
Αυτό πρέπει να αποδείξουμε σε όλους κατακτώντας τον εφετινό δεσμό του Κυπέλλου.
Ένα θεσμό που μη ξεχνάμε πως διοργανώνει η ανώτατη αρχή του ελληνικού ποδοσφαίρου, η ΕΠΟ. Η Ομοσπονδία του Κουρίδη, και του Πιλάφιου, ( που είναι "ένα" με τον χοντρό εκ Ναυπλίου). Θα ναι μια απόδειξη και σε εκείνους.
Πρέπει λοιπόν όλοι μας και ιδιαίτερα όσοι βρίσκονται κοντά στο κόουτς να του μεταλαμπαδεύσουν την σημασία που έχει ο δεσμός του κυπέλλου για εμάς, για την ομάδα, και πως πρέπει πάσι θυσία να καταφέρουμε να διακριθούμε μέσα από εκεί.
Αυτός είναι ο τίτλος που πρέπει να κατακτήσει η ΑΕΛ την περίοδο 2011-2012, γιατί το πρωτάθλημα της Β εθνικής μόνο κατάκτηση δεν είναι για μια ομάδα σαν την δική μας, σαν την ΑΕΛ μας.
Κύπελλο λοιπόν, ξανά στον Πηνειό....

ΥΓ: Σκεφτείτε μόνο τα μούτρα του Πιλάφιου την ώρα που θα απονέμει στον αρχηγό μας το κύπελλο... Και μόνο για αυτό πρέπει να είναι στόχος, και μόνο για αυτό πρέπει να το κατακτήσουμε.





Share

3 σχόλια:

Τόλιος είπε...

Πολύ σωστό!Το κύπελλο πρέπει να είναι στόχος άμεσος μαζί με την πρωτη θέση (με διαφορά εννοείτε). Θα ήθελα να μοιράζαμε 4άρες και 5άρες στο arena αλλά επειδή εξελίχτηκαν τα πράγματα έτσι και έχουμε κανα 4μηνο προετοιμασία και φιλικά ξέρω και κατανοώ οτι χρειάζεται κάποιος χρόνος να ρολάρει η ομάδα. Ας πέρνουμε λοιπόν τις νίκες για αρχή και πιστεύω οτι θα έρθει και το γκόλ και θέαμα. ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ....ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ LARISSA ON LINE DELIVERY ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΖΜΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΛΑΡΙΣΑ ΡΕ ΤΥΡΟΓΑΛΑ...? ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΞΈΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΠΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Έτσι COYRSARE Κύπελλο ξανά στον Πηνειοοοοοο

Ανώνυμος είπε...

Ποιος δεσμός ρε φίλε; Πλάκα κάνεις; Θεσμός you know θεσμός;