Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Να Ζήσετε Να με Θυμόσαστε..

Τελικά η πολύ soft είμαστε ή πολύ μακάκες....
Ένας χρόνος AEL FC ARENA και πήραν συνέντευξη από τον μπαοκτσή Αθανασιάδη που πέρσι τέτοιο καιρό μας έκανε "κηδεία" μέσα στο σπίτι μας...
Καλά όλοι οι άλλοι, αλλά από τον μπαοκτσή???

Μήπως κάπου έχουμε χάσει τον προσανατολισμό μας?
Αυτή τη στήριξη θέλει η ομάδα? έτσι στηρίζεται? έτσι δημιουργείς άλλον αέρα στην πόλη  ώστε να έρθει να βοηθήσει την ΑΕΛ ?
Και τι περίμεναν ως απάντηση από την ερώτηση που του έκαναν?
Μήπως αυτό που αναφέρει ο τίτλος της ανάρτησης?
Έλεος ρε.. ΕΛΕΟΣ......
Και μια απορία κλείνοντας... Αφού ήθελαν να "γεμίσουν" το άρθρο γιατί δεν ρώτησαν τον σύνδεσμο των Αθηνών που κάνουν τόσα χιλιόμετρα να έρθουν να δουν την ΑΕΛ και τους αξίζουν χίλια μπράβο? Μήπως γιατί φοβήθηκαν την αντίθετη άποψη?






Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιoς εκανε αυτη την συνέντευξη coursare????

vissini coursaros είπε...

Αν διαβάζεις Λαρισινά site θα το βρεις..

Ανώνυμος είπε...

μονο εσενα διαβαζώ και το olavissini. ok θα ψαξω.

Τόλιος είπε...

Ε...ποιός άλλος θα το κανε η συμπάθειά σου κουρσάρε....αλήθεια τις αλλαγές σε πρόσωπα και ώρες στο ράδιο γιατί τις έκανε? Είχε ακροαματικότητα των 12-2 η παλιά και τον πείραζε?

Ανώνυμος είπε...

σημερα ειδα το αρθρο σου και συμφωνω.καθυστερημενα βεβαια.οταν σαν συνδεσμος της Αθηνας φωναζαμε το καλοκαιρι για τον ποδοσφαιρικο πολιτισμο τους,οταν τους αποκαλουσαμε γλειφτες,φερεφωνα και υποτακτικους δημοσια στην ανακοινωση μας,ολοι μας ελεγαν μπραβο και σωστοι ΑΛΛΑ ελαχιστοι τους τα εχωσαν.ολοι συνεχισαν το βιολι της αδιαφοριας,του δεν ασχολουμαι,του τι να πω κτλ κτλ κτλ.δεν ασχολειστε αλλα η ομαδα αλλαγη καμμμια.προχθες στο κεντρικο φερεφωνο βγηκε εκπροσωπος μας.τον εκλεισε γιατι χεστηκε η ρομπα.την αλλη μερα η παρεμβαση του δικου μας τον ξεβρακωσε και ας ειχε φροντισει να λειπει απο το στουντιο,το ξεβρακωμα και το κλωτσιδι ερχεται,αλλα καταλαβετε το.ενας συνδεσμος δεν φερνει την ανοιξη και μαλιστα 356 χλμ μακρια.αυτοι εκαναν λοβοτομη στον κοσμο της ομαδας και χειραγωγησαν την κοινη γνωμη για να μπορει ο σπαρτιατης να μαλακιζεται και να ξευτιλιζει ανενοχλητος την ΙΔΕΑ.επιασε τις ''κατευθυνσεις'' τις απαραιτητες και ασελγει σε βαρος μας ανενοχλητος.μιλατε,τι περιμενετε,παρεμβαση απο Αθηνα να τα λεει...(φιλε κουρσαρε δεν εννοω εσενα,εσυ ορθα χωνεις) πανος