Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Γλυκόπικρη Γεύση....

Μπορούσαμε?? ιδού η απορία.... 
Μεγάλη ευκαιρία έχασε σήμερα η ομάδα να περάσει μόνη πρώτη στην βαθμολογία, συνεχίζοντας παράλληλα το σερί των νικών. 
Κι όμως μία φάση από το πουθενά έφτασε να μας κάνει τη ζημιά... 
Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά: 
Στο 1ο ημίχρονο και μετά την ευκαιρία στο τέταρτο λεπτό του Τσιμπάμπα, όλοι μας πιστέψαμε ότι το ματς θα ναι δικό μας στο ίδιο μοτίβο πέρασε όλο το ημίχρονο...
Και ενώ πιστέψαμε ότι στο 2ο το ματς θα ναι δικό μας και ενώ μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα πετύχαμε το γκολ και ενώ πιστέψαμε ότι θα βρούμε τους χώρους να πετύχουμε και δεύτερο,  η ομάδα εμφάνισε τα γνωστά σημάδια με αποτέλεσμα να δεχτεί ένα γκολ και τελικά να πάρει όπως κατέληξε το παιχνίδι την ισοπαλία. 
Δε ξέρω αν ευθύνεται ο Ζιώγας για τα σημάδια μετά το 60, δε ξέρω αν με το που κουράζεται και λογικά ο Τσιάρας (από τους κορυφαίους και πάλι), η ομάδα κόβεται στη μέση, εκείνο που ξεκάθαρα φαίνεται είναι η έλλειψη στη θέση του αμυντικού χαφ. 
Φιλότιμο παιδί και τρεχαλατζής ο Καρανίκας, αλλά καθαρό αμυντικό χαφ δεν έχουμε αυτή τη στιγμή και αυτό κόστισε δύο βαθμούς σήμερα. 
Ας είναι... 
Σημασία έχει πως συνεχίζουμε αήττητοι και με καλή διαχείριση και κατανόηση των λαθών η ομάδα το μπορεί.... σε αυτό πια είμαστε όλοι σίγουροι, ας το πιστέψουν και οι παίχτες..

Για την Ιστορία: Παναχαική - ΑΕΛ 1-1  



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: