Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Νίκη ή.......

Κοιτά να δεις που η επόμενη τριάδα αγώνων, μετά και τα σημερινά αποτελέσματα, δείχνει να ξεκαθαρίζει τα πράγματα και τους στόχους που θα έχουμε στην συνέχεια της σεζόν.
Έχω γράψει και παλιότερα πως είναι κρίμα αυτή η ομάδα που δημιουργήθηκε από το πουθενά και που ξανάδωσε ελπίδες στο κόσμο ξαναφέρνοντας τον στο γήπεδο στο 1/4 του πρωταθλήματος να χύσει την καρδάρα που με τόσο κόπο και ιδρώτα γέμισε.

Γιατί τα γράφω αυτά? Γιατί δυστυχώς αν και το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος ξεκινάει μια τριπλέτα αγώνων που πρέπει οπωσδήποτε να κερδηθούν και όχι απλά να μη χαθούν, έτσι ώστε να παραμείνει η ομάδα στην κορυφή.
Πρώτα ο αυριανός με την ομάδα του εργοτέλη (θυμόμαστε ελπίζω την συμπεριφορά του αείμνηστου Παπουτσάκη στα συμβούλια της κλίκας για το θέμα ΑΕΛ και Σερρών), που πρέπει να φέρει τρεις πόντους στο βαθμολογικό πίνακα ώστε η ομάδα να παραμείνει με τους πρωτοπόρους.
Επιτακτική η ανάγκη νίκης λοιπόν αύριο (19:00) πάση θυσία.
Από κει και πέρα το ταξίδι στα Ψαχνά Ευβοίας (που φτάσαμε!!) και η αναμέτρηση με τον τοπικό Ηρακλή (3ος μετά τα σημερινά αποτελέσματα), όπου θα είμαστε ισόβαθμοι με την αυριανή νίκη αλλά και η νίκη εντός με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Απόλλων Σμύρνης (Αθηνών τον θυμάμαι εγώ), θα μας κρατήσουν εκεί που πρέπει κατ αρχήν αλλά το σημαντικότερο όλων, θα αποτρέψει την μίζερη εσωστρέφεια να βυθιστούμε στα "εσωτερικά" μας. 
Νίκη (ες) λοιπόν από αύριο να επιστρέψουν τα χαμόγελα και όλοι μαζί να συνεχίσουμε τον αγώνα.
Μη ξεχνάμε... Έχει Αγώνα Αύριο.... 



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

proponitis pou paizei kleftopolemo mes sto arena gelaei o kosmos as mas pei oti den exei paixtes kiolas