Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Δε Γλείφουμε Εκεί που Φτύνουμε

Η ομάδα πάει βαθμολογικά καλά μέχρι στιγμής. Ο κόσμος πιστός στην ΑΕΛ επιστρέφει στο γήπεδο και παρόλο το πιθανό "χάλασμα" μερικών από το Χ στην Πάτρα, αλλά και τον τρόπο τον όποιο προήλθε θεωρώ πως θα είναι παρών στο ματς της Κυριακής και ας είναι σε περίεργη ώρα και ας είναι "χαμηλής" αλλά πονηρής, όπως έχω γράψει,, δυναμικότητας ο αντίπαλος.
Εκείνο που έντονα επηρεάζει τη διάθεση των οπαδών, εκείνο που έντονα συζητιέται σε παρέες, πλέον, είναι κατά πόσο είναι δυνατό να μπει η ομάδα στο άρθρο 99 του πτωχευτικού. 
Ακούω δεξιά και αριστερά ότι λόγο σκληκι ο καζινάκιας θα βάλει και πάλι το χέρι του, όπως και με τις γριές κλπ, και το θέμα θα πάρει το δρόμο του. 
Είναι αυτή η λύση για την ΑΕΛ? Είναι αυτό που θέλουμε για την ομάδα μας, δηλαδή, άντε να κρυφτούμε πίσω από τα συμφέροντα άλλων να ευνοηθούμε και εμείς?
Όχι δεν είναι ΑΕΛ αυτό, αυτό είναι ΑΕ(Πηλαδάκη) και παρόλο που τόσο καιρό για χάρη της καλής πορείας, του καλού κλίματος και του στόχου που δεν είναι άλλος παρά η άμεση φετινή άνοδο στην Α εθνική, προσπαθώ να μη γράφω για εκείνον και τα "κατορθώματα" του, τα λάθη του μεγαλομετόχου είναι ασυγχώρητα, τραγικά και πιθανός καταδικαστικά για την ομάδα. 
Εύχομαι και ελπίζω αυτό το παραμύθι με τις αφαιρέσεις βαθμών και τα σχετικά να τελειώσει σύντομα οριστικά και θετικά για την ομάδα. 
Διαφορετικά..... 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: