Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Κάντε το Όπως η Νέων....

Το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο πέρασε στην ιστορία.
Μπορούμε διυλίζοντας τον κώνωπα να βρούμε θέματα να ασχοληθούμε για το τι φταίει και η ομάδα πέταξε δυο πολύτιμους βαθμούς στο Arena και όλοι θα χουν δίκιο με την ανάλυση τους.
Σημασία έχει σήμερα, ξεκινώντας την βδομάδα μας να πάψουμε να ασχολούμαστε με το χθεσινό
παιχνίδι και τόσο οι παίχτες  όσο και εμείς να συγκεντρωθούμε στον ερχόμενο αγώνα που πρέπει να κερδηθεί οπωσδήποτε γιατί μετά από αυτόν τον αγώνα έχουμε το ρεπό και έτσι δε θα έχουμε τη δυνατότητα να ρεφάρουμε τυχόν δεύτερο στραβό αποτέλεσμα.
Έχουμε όλοι μας καταλάβει πως με μία νίκη, πόσο δε μάλλον με συνεχόμενες, είσαι στην κορυφή και όλα πηγαίνουν καλώς, αν τύχη όμως και στραβώσουν κανα δυο αποτελέσματα εκεί που είσαι στην κορφή μπορείς να βρεθείς στη μέση του πίνακα και τότε θα ναι δυσκολότερο να ξανά ανέβεις.
Ήδη κάναμε δύο συνεχόμενες γκέλες... Μία στην Πάτρα και μία στην έδρα μας, γιατί γκέλα είναι το να προηγείσαι και να μη μπορείς να κρατήσεις το σκορ και τις δύο φορές.
Με πίστη λοιπόν για τον αγώνα που έρχεται και που μόνο αποτέλεσμα που θα μας κάνει χαρούμενους θα είναι το διπλό και με "φάρο" και οδηγό την ομάδα Νέων που κέρδισε τους προσεχείς αντιπάλους μας με 2-0 ας επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι και ας φέρουν οι παίχτες μας το τρίποντο διαλύοντας οποιοδήποτε σύννεφο πάει να δημιουργηθεί.

ΥΓ1: Το φετινό πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος... έχει δρόμο ακόμη....
ΥΓ2: Ο Πάτσης λέει θέλει να μας δώσει όλο το πέταλο... η Αστυνομική διεύθυνση θα το δεχτεί??
ΥΓ3: Έχουμε νιώσει μεγάλες στιγμές στο στάδιο που θα αγωνιστούμε την Κυριακή, ενδεχόμενη νίκη δεν θα είναι "μεγάλη" στιγμή, θα είναι απλά και μόνο μια στιγμή στην ιστορία επανόδου μας. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: