Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Η Σημασία & η Δυσκολία της Κορυφής...


Σημαντικό κομμάτι για την άνοδο της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία, όπου και πραγματικά ανήκει για πολλούς λόγους, είναι η έδρα μας και η σημασία της  θα φανεί στο μέλλον.
Εδώ δε πρέπει να χαθεί κανένας βαθμός, καθώς στο μαραθώνιο των 40 αγωνιστικών θα υπάρξουν εκπλήξεις και "πυροτεχνήματα" σαν αυτό των Γιαννιτσών τα οποία μετά την σημερινή ολοκλήρωση της αγωνιστικής παραμένουν μόνα πρώτα και τη δική μας ομάδα μόνη στη δεύτερη θέση.

Φυσικά εγώ, εν αντιθέσει με όσα χθες ευχόταν γνωστός τηλεπαρουσιαστής και όχι μόνο εύχομαι, να χάσουν οι "γείτονες" με τα κόκκινα την επόμενη αγωνιστική, ή τουλάχιστο να μη κερδίσουν στην έδρα των πρώτων Γιαννιτσών, καθώς θεωρώ πως αυτή η ομάδα δεν είναι ο πραγματικός αντίπαλος της ΑΕΛ για την άνοδο.
Βλέπω και ακούω  φίλους της ομάδας να στεναχωριούνται που "πετάξαμε" την ευκαιρία να παραμείνουμε πρώτοι στην βαθμολογία και να έχουμε επιπλέον ψυχολογική ώθηση και τους καταλαβαίνω.
Παρόλο αυτό όμως σημαντικό είναι πως είμαστε "ψηλά", κάτι που στην αρχή της σεζόν όλοι μας θέλαμε αλλά το θεωρούσαμε αρκετά δύσκολο, αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας εκατό μέτρων, μαραθώνιος και μάλιστα η "κλασική", δύσκολη διαδρομή.
Πίστη στις δυνατότητες των παιχτών προσφέρει τούτη την ώρα η θέση της ομάδας, πίστη στον εαυτό τους και όλα θα έρθουν βήμα βήμα.
Είναι δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά πιο δύσκολο είναι να κρατηθείς εκεί, γι αυτό προτιμώ να αργήσουμε να την "πιάσουμε" αλλά θέλω πιάνοντας την να παραμείνουμε εκεί. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: