Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Συγκέντρωση στο Στόχο....

Καταλαβαίνω, όλοι μας έχουμε το νου μας μη γίνει καμιά μαμακία με το άρθρο 99 και γκρεμιστούν όσα με κόπο έφτιαξε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους η ομάδα.
Καταλαβαίνω μερίδα οπαδών με διαρκείας που χουν για μια ακόμη φορά "στραβώσει" από την συνέπεια της ΠΑΕ η οποία όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τηρεί κατά γράμμα τα όσα η ίδια ανακοίνωσε...Μα είναι Πέμπτη και λίγη κουβέντα έχει γίνει για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Θρασύβουλος μπορεί να μην έχει κερδίσει ποτέ σε αγώνα πρωταθλήματος την ΑΕΛ στην έδρα της, αλλά ποιος ξεχνάει εκείνο το παιχνίδι κυπέλλου όπου αποκλειστήκαμε πανηγυρικά? Βάλτε και το περσινό παιχνίδι στο μυαλό σας, με την αγχωτική νίκη στο 90 καθώς και το ότι η ομάδα της Φυλής δεν έχει να χάσει τίποτα από αυτό το παιχνίδι και τότε θα δείτε πως χρειάζεται μεγάλη υπομονή, συγκέντρωση στο στόχο και στήριξη από εμάς ώστε να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.
Καλό είναι λοιπόν οι παίχτες πρώτα από όλα να συνειδητοποιήσουν ότι για να κερδηθεί το παιχνίδι και να συνεχίσουμε να είμαστε στην κορυφή θα πρέπει να ιδρώσουν την φανέλα και να καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες ώστε να κάμψουν τον αντίπαλο.
Με φρου φροου και αρώματα δε γίνεται τίποτα. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: